Kezdőlap AKTUÁLIS Nagy a baj? Hírek érkeztek Hajdú Péter állapotáról

Nagy a baj? Hírek érkeztek Hajdú Péter állapotáról

Megszólalt a műsorvezető.

 

Hajdú Péter karácsonya sajnos nem úgy alakult ahogy ő azt tervezte, hiszen elkapta a koronavírus legújabb variánsát. A műsorvezető most megszólalt a történtekről, és elárulta, hogyan kezdődött a betegség, valamint, hogy milyen állapotban van jelenleg.

“25-én reggel sem javult a helyzet, ezért Eszti elment egy éjjel-nappali patikába és hozott Covid-tesztet, ami pozitív lett. Az orvos azt mondta, hogy ez a BQ1 variáns, ami ízületi fájdalommal, orrfolyással, hőemelkedéssel és gyengeséggel jár. Szerencsére a két utóbbi ma már kevésbé van jelen”– kezdte a Borsnak, majd elárulta, párja és kisfia szerencsére egészségesek.“Szerencsére nem kapták el, bízom benne, hogy ez így is marad!

– A deltát és az omikront is elkaptam. Utóbbinál egyáltalán nem voltak tüneteim, a deltánál igen, de a három közül a BQ1 a legerősebb. Nagyon kell vigyázni, mert a tünetek nagyon hasonlítanak az influenzára, csak sokkal fertőzőbb. Az orvos azt mondta, 5 napig ne menjek sehova, megfogadtam, hogy nem mozdulok ki a házból. Tegnapelőtt volt a legrosszabb, szinte végigaludtam a napot. Mivel hétfőn enyhültek a tünetek, felbátorodtam és összeszereltem egy etetőszéket, amit Domi karácsonyra kapott, viszont hamar elfáradtam. Most úgy érzem, kezd visszajönni az erőm. Remélem, szilveszterkor már topon leszek, és Eszti sem kapja el, mert ha igen, akkor lőttek a szilveszternek is…” – mesélte Péter.

(borsonline.hu)

loading...