Kezdőlap AKTUÁLIS Nagy a baj, a rajongók segítségét kéri Weisz Fanni

Nagy a baj, a rajongók segítségét kéri Weisz Fanni

Hirdetés

Az internetes átverések sajnos egyre gyakoribbak a közösségi média világában, és most Weisz Fanni modellt érte hasonló sérelem.

 

Hirdetés

A gyönyörű modell nemrégiben felfedezte, hogy képeivel és nevével visszaéltek egy hamis profil létrehozásával. Fanni azonnal lépett, lefényképezte a hamis oldalt, majd rajongóihoz fordult segítségért a probléma orvoslásához.

A sztárok számára nem ismeretlen jelenség, hogy az interneten tucatjával jelennek meg hamis profilok, amelyek a nevüket és képeiket használják fel engedélyük és tudtuk nélkül.A mostani esetben Weisz Fanni több képét eltulajdonították, és egy új profil került létre a neve alapján, ami a modell számára kényelmetlen és bosszantó helyzetet teremtett.

Fanni azonnal reagált a csalásra, és közösségi oldalán közzétett bejegyzésben számolt be a történtekről. A modell a rajongóihoz fordult, kérvén őket, hogy jelentsék az álhír oldalt, és ezzel segítsenek eltávolítani a hamis profilt.

“Jelentsétek, kérlek! Nagyon szépen köszönöm” – írta a modell, hangsúlyozva az eset súlyosságát és azonnali cselekvés szükségességét.Ez az eset ismét rávilágít arra, hogy a sztárokat rendszeresen éri internetes zaklatás és személyazonosságukkal való visszaélés.

Az ilyen csalások sajnos nem csak a sztárokat érintik, hanem mindenkire veszélyt jelentenek az online térben. Weisz Fanni példája azt mutatja, hogy a rajongók segítségével és összefogással lehet hatékonyan fellépni az ilyen jellegű átverések ellen.

Hirdetés