Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Nagy 2021-es egészséghoroszkóp! Több csillagjegynek van egy rossz hírünk!

Nagy 2021-es egészséghoroszkóp! Több csillagjegynek van egy rossz hírünk!

Ha a horoszkópról van szó, akkor mindenkit minden érdekel, a karrier, az anyagi helyzet és a szerelem mellett mindenki szeretné tudni, hogy milyen betegségekre számíthat!

 

2021-ben bizonyos csillagjegyeknek különösen kell figyelniük egészségükre, ha nem szeretnének komolyabb problémával szembenézni!

Kos

Ha nem próbálod meg pozitív irányba billenteni az életed, számolhatsz betegségekkel! A lelki gondok miatt ugyanis legyengülhet az immunrendszered, ami a vérnyomásoddal is okozhat problémát!

Bika

Gyakran számíthatsz 2021-ben megfázásra, főleg év elején. Vigyél be sok vitamint és változtass az életmódodon is. A cukros ételekkel légy nagyon óvatos, ha teheted kerüld őket! Figyelj a lépteidre,mert törés, rándulás vagy sérülés is fenyeget téged ebben az évben!

Ikrek

Légy óvatos, mert akár egy csontod is eltörhet, ha sokat kapkodsz! Év elején a rosszkedv miatt ne menekülj a falásba, mert gondjaid lehetnek az emésztőrendszereddel! A vérnyomásodra is különösen figyelj, mert ebben az évben gondjaid lesznek ezzel is! Nagyon fontos, hogy soha ne hagyd ki a reggelit és csökkentsd a nassolást!

Rák

Válts életmódot, mert az eddiginél nagyobb veszélyben lehet az egészséged! Mozogj és pihenj sokat, soha ne hajszold túl magad! A népi orvosságokat helyezd előtérbe és a szűrővizsgálatokat se hanyagold el!

Oroszlán

Immunrendszeri problémák és gyomor problémák is veszélyeztethetik az egészséget. Különösen nyáron figyeljünk az emésztőrendszerünkre, együnk sok rostban gazdag ételt! Ha vérnyomásbeli problémáink vannak, 2021-ben nagyon figyeljünk ezekre!

Szűz

Minden ártalmatlannak vélt panasszal forduljunk orvoshoz, mert komolyabb betegség is állhat mögötte! A vércukorszintet rendszeresen ellenőriztessük, fenn áll a cukorbetegség veszélye 2021-ben. Megnőhet a balesetek száma ebben az évben, szóval csak óvatosan!Mérleg

Az év első felében gondok lehetnek a vérnyomással, figyelj arra, hogy kiegyensúlyozott légy lelkileg és testileg is egyaránt.

Skorpió

Szívedre és érrendszeredre fordíts fokozott figyelmet 2021-ben.  Étkezz kevésbé zsírosan, rostban gazdagon, vedd fontolóra a dohányzás abbahagyását, és érdemes eljárnod mozogni is. Mindemellett egy óvatlan pillanatban sérülés érhet, legyél mindig figyelmes.

Nyilas

Leginkább tavasz végén és nyáron kell odafigyelned. Az új esztendőben gyomrod lehet érzékenyebb, savasodás zavarhatja meg a mindennapjaid.  Másfelől hajlamosabb lehetsz a megfázásra, amit immunrendszered erősítésével küszöbölhetsz ki.Bak

2021-ben ideje elmenned egy teljes kivizsgálásra. Vérvétel, vérnyomás, nőgyógyászati vizsgálat, és minden, ami ehhez hozzátartozik.

Vízöntő

Esetedben a cukorbetegség az, ami fenyegető lehet, amennyiben nem veszed elég komolyan, hogy a túlzott cukorbevitelnek milyen komoly következményei lehetnek. Fontos figyelned testi épségedre is, ha ugyanis nem figyelsz kellőképp, 2021-ben sajnos kisebb baleset érhet. Légy megfontolt, és ne vakmerősködj, ez a legfontosabb.

Halak

Emésztési problémák ronthatják el napjaid, de elegendő mozgással és rostban gazdag táplálkozással mindez elkerülhető. 2021-ben fontos, hogy, ha utazol, legyél körültekintőbb, ugyanis a csillagok állása szerint az új esztendőben nagyobb valószínűséggel ér baj útközben. Adass be védőoltást, ha olyan országba mész, ahol veszélyes betegségek kaphatók el, illetve tájékozódj előre a higiénés körülményekről is!

Szerző: tudasfaja.com

loading...