Kezdőlap AKTUÁLIS Most kaptuk a hírt Lajcsiról

Most kaptuk a hírt Lajcsiról

Hirdetés

Mire készülhet Lajcsi? Úgy tűnik, hogy mindenét pénzzé teszi, a kiszivárgott információk szerint eltitkolt budai luxusvilláját is árulja, ami 400 milliót érhet.

 

Hirdetés

A Sas-hegy déli oldalán, egy arborétumszerű parkkal övezett területen áll a múlt század harmincas éveiben épült elegáns villa. A környékbelieknek fogalmuk sem volt egészen eddig, ki a tulajdonosa, hiszen csak munkásokat és építőipari gépeket láttak a hatalmas háznál az elmúlt hónapokban. Úgy tűnt, a tulajdonos szeretné felújítani, esetleg kissé átalakítani az ingatlant, éppen ezért mindenki meglepődött, amikor nem is olyan régen kikerült rá az „Eladó” felirat – írja a Blikk.– Rendszeresen az utcában szoktam sétáltatni a kutyámat. Munkásokat mindig láttam, ám néhány napja feltűnt az is, hogy eladó. Fogalmam sem volt, ki a tulajdonos, amíg péntek délelőtt meg nem láttam a bejáratnál Galambos Lajost és egy másik embert. Először a hangját ismertem meg Lajcsinak, arra kaptam fel a fejem a nagy havazásban. Nem hallottam tisztán, miről beszélgetnek, az azonban biztos, hogy Lajcsi árulja a házat, mert ő mesélt a méreteiről, a szobáiról és az éppen folyó felújítási munkákról. A vételárat nem hallottam… na, nem mintha meg tudnám vagy akarnám vásárolni… – árulta el a Blikknek egy szemfüles hölgy.

Lajcsi is megszólalt a dologról

– Furcsa, hogy bármi történik velem, az azonnal hír lesz. Na, mindegy… Valóban enyém a villa, több mint egy évvel ezelőtt vásároltam, mert elhatároztam, hogy ide költözöm a gyermekeimmel, hiszen több önálló lakrészt is ki lehet alakítani a hatalmas házban. Nem titok, amiatt vettem Budapest ezen részén, mert itt nagyon jó a levegő, márpedig a fulladásos betegségemnek az a legfontosabb. Nyugalomra és békére van szükségem. Sok minden bánt, amiktől pszichoszomatikus betegségeim alakultak ki, de szerencsére ezek kezelése már folyamatban van.– Én mindenhol jól érzem magam, ez nem földrajz függvénye – mondta. – Ha vevőre talál ez a villa, már meg is van, mit vásárolunk az érte kapott pénzből. Kinéztünk egy szép belvárosi ingatlant, amely alkalmas a két fiam számára otthonnak és irodának is. A nagyobbik diplomata-közgazdásznak készül, míg a kisebbik jogásznak. A kislányom, Bogika dizájntervezéssel foglalkozik, jelenleg Magyarország legnépszerűbb előadóinak tervez ruhákat. Neki is lesz ott bőven hely…

Próbál a jövőre is gondolni, de az eladásoknak nincs köze bírósági ügyéhez

– Megváltoztak a dolgok, másképp gondolok a jövőre, mint korábban, ezért adom el ezt a villát. Szeretném leszögezni, hogy ennek semmi köze a bírósági ügyemhez, egyáltalán nem igazak azok a híresztelések, hogy felszámolok és eladok mindent, aztán meg eltűnök. Sokszor jártam az elmúlt időszakban külföldön, sok lehetőségem lett volna kint maradni, de ilyen szembe sem jutott. Engem a családom, a gyökereim és az emlékeim, minden ehhez az országhoz köt – jelentette ki.

Hirdetés