Kezdőlap AKTUÁLIS Most kaptuk a hírt Gálvölgyi Jánosról

Most kaptuk a hírt Gálvölgyi Jánosról

Hirdetés

Az egyik ország kedvenc humoristája, Gálvölgyi János, nemrégiben bevallotta egy különös szokását: évtizedek óta nem fog kezet senkivel.

 

Hirdetés

De miért? Kiderült, hogy ennek eredete nagyon régre nyúlik vissza, és a színész anyukája lehet a ludas a furcsa szokás kialakulásában.

Gálvölgyi nem csak színházi alakításai miatt ismert és kedvelt, hanem tisztaságmániájáról is híres. Az okokat pedig gyermekkorában kell keresni.

A művész ápolóként dolgozó édesanyja mellett nőtt fel, és ott tanulta meg, milyen fontos az, hogy állandóan tiszta legyen a kezünk.

A gyerekkori tapasztalatok mély nyomot hagytak benne, és ez a tisztaságvágy máig kitart.Gálvölgyi elárulta, hogy már gyermekkorában is sokat mosakodott, és ez a szokás mai napig megmaradt nála.

„Gyerekkoromban is sokat mostam a kezem, az a csoda, hogy maradt még bőr rajta” – viccelődött a színész.

Bár Gálvölgyi tudja, hogy sokan udvariatlannak vagy tiszteletlennek tarthatják a kézfogás elmaradása miatt, soha nem állt szándékában senkit megsérteni.

Tudatában van annak, hogy egyeseket ez a szokása magára is haragított, de mindig is csak az volt a célja, hogy betartsa az őt körülvevő higiéniai elveket.Gálvölgyi története ismételten rámutat arra, hogy a gyermekkorban szerzett szokások és élmények milyen mélyen beivódnak az ember életébe, és hogy ezek hosszú távon is hatással lehetnek a mindennapi életünkre és viselkedésünkre.

Hirdetés