Kezdőlap Egyéb MOST KAPTUK A HÍRT! A kórházból üzent Rúzsa Magdi, minden imára szükség...

MOST KAPTUK A HÍRT! A kórházból üzent Rúzsa Magdi, minden imára szükség van!

Rúzsa Magdi már túl van a 32. héten – egyre fokozódik az izgalma, ahogy közeledik a szülés ideje. és mivel hámasikrekkel várandós egy ideje már mindenórásnak számít, bár papírforma szerint közel sem ez a terhesség vége.

 

 

Egy egész ország figyeli az aranytorkú énekesnőjének állapotát, és küldik az energiát, amire szüksége is van.

Most pedig, ahogy a HOT! magazinnak is magyarázza, a véghajrában minden imára szüksége van.

A legfontosabb, hogy a kismama és a babák, Lujza, Kevin és Zalán is egészségesek. Azért, hogy ez így is maradjon, az énekesnő még karácsony előtt beköltözött a klinikára, ahol orvosi felügyelet mellet, biztonságos környezetben tölti a terhessége utolsó heteit.

– A kórházi csapat nagyon jó, hálás vagyok az odafigyelésért. Dr. Vermes Gábor és a teljese orvosi gárda, aki figyel minket, nagyon alapos, szóval jó kezekben vagyunk. Szorítsatok! – kezdi Magdi a magazinnak, hozzátéve vannak könnyebb és nehezebb napjai is.

– Több hónapja alig alszom, és ezt nyilván érzem sok szempontból, de ezt az áldozatot meg kell hozni, hogy ők jól legyenek. 

Már körülbelül ötkilónyi baba van a pocakomban, ami nagyon jó, de ez még közel se a vége, szóval kell a biztatás, amit a család, a barátok és a zenekar részéről meg is kapok napi szinten. Nem is gondoltam volna, de valóban egy-egy „Hajrá, bírod még!” kis nagyon sokat számít.

loading...