Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a szomorú hír Arnold Schwarzeneggerről

Most jött a szomorú hír Arnold Schwarzeneggerről

Hirdetés

Az akciófilmek legendás alakja, Arnold Schwarzenegger, nemrég egy interjúban osztotta meg rajongóival, hogy újabb “gépalkatrészt” kapott, amely egy pacemaker.

 

Hirdetés

A 76 éves színész humorral és derűvel beszélt a DailyMail-nek adott interjúban történt eseményekről és az egészségével kapcsolatos kihívásokról.

Schwarzenegger az Arnold’s Pump Club podcastjében elmondta, hogy múlt hétfőn műtötték meg, és most már “kicsit géppé vált”, mivel pacemakert kapott. A műtét sikeres volt, és a színész már fel is épült, hiszen néhány nappal később, pénteken már megjelent egy nyilvános eseményen Jane Fondával.Az interjúban arra is kitért, hogy bár az edzéssel egy ideig még várnia kell, de az egészsége javuló tendenciát mutat. Schwarzenegger több szívműtéten is átesett korábban: egy 2018-as műtét során orvosi hiba történt, ami majdnem az életébe került.

Erről csak évekkel később nyilatkozott. Két évvel később, 2020-ban pedig újabb műtétre került sor, ahol a szívből kifelé áramló vér útját szabályozó aortabillentyűjét cserélték ki.

A színész elmondta, hogy nehezére esik az egészségéről beszélni, hiszen ausztriai neveltetése szerint soha senki nem beszélt orvosi problémákról.Azonban úgy véli, hogy azzal, hogy nyilvánosan beszél a műtéteiről, sokaknak tud segíteni és ösztönözheti őket arra, hogy figyeljenek az egészségükre.

Schwarzenegger számára fontos, hogy pozitív példát mutasson és inspirálja rajongóit, hiszen korábbi nyilatkozatai szerint már a másik két műtétről is sok pozitív visszajelzést kapott.

A Terminátor ikonja így továbbra is kitartóan küzd az egészsége érdekében, és reméli, hogy története másoknak is erőt és bátorságot adhat az élet kihívásaival szemben.

Hirdetés