Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír Gulyás Gergely állapotáról

Most jött a hír Gulyás Gergely állapotáról

Hirdetés

A Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely, több mint egy héttel ezelőtt elhagyta a kórházat, miután sikeres műtéten esett át.

 

Hirdetés

A felépülése jól halad, és már otthonról is ellátja legfontosabb hivatali feladatait – tájékoztatta a Miniszterelnökség.

Bár a miniszter már visszatért munkájához, továbbra is szüksége van rehabilitációs időszakra, amely várhatóan még legalább két hétig tart. Ennek fényében a nyilvános szerepléseket csak a húsvétot követően tervezi vállalni.Az eseményekről először a hvg.hu számolt be, amikor Gulyás Gergely februárban váratlanul kórházba került, majd megműtötték.

A közvélemény tájékoztatását illetően korábban Panyi Miklós államtitkár látta el a miniszter helyettesítését. A kormányzati kommunikáció is visszafogottabb volt az időszak alatt, miután a miniszter operációra szorult.A miniszter visszatérése és a sikeres felépülési folyamat híre nagy megkönnyebbülést hozott a kormányzati körökben, és a közvélemény figyelmezetése is fontos, hogy az állami intézmények működése zavartalan legyen, még a vezető tisztségviselők esetleges távollétében is.

Hirdetés