Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír az agyműtéten átesett Keresztes Ildikóról

Most jött a hír az agyműtéten átesett Keresztes Ildikóról

Hirdetés

Pár hete sokkoló hírt osztott meg Keresztes Ildikó: kiderült, hogy februárban agyműtéten esett át egy három centiméteres daganat miatt, amit még novemberben találtak meg.

 

Hirdetés

Az énekesnő jelenleg a lábadozásra helyezi a hangsúlyt, és ennek érdekében a Karib-térségben található Aruba szigetére utazott. Innen jelentkezett be közösségi oldalán, és őszintén megosztotta követőivel a történetét.

A műtét és felépülés

“Jelenleg a világ másik végén vagyok, próbálok regenerálódni, hogy ősszel vissza tudjak térni a munkámhoz, a rajongóimhoz, a közönségemhez” – kezdte Keresztes Ildikó.

Az énekesnő elmondta, hogy a daganat jóindulatú volt, és bár nem akart sokat beszélni róla, fontosnak tartotta, hogy követői is tudjanak a helyzetéről. “Február 2-án volt a műtét, és azóta nem dolgozom, egészen szeptemberig.”


Őszinte vallomás

Ildikó reméli, hogy rajongói nem ábrándultak ki belőle és nem felejtették el. “Ősszel mindenképp visszatérek, talán új szerepeket is vállalok. A Turay Ida Színház visszateszi az ‘Égben maradt repülő’ című Edith Piaf életrajzi darabot, ami szerintem életem szerepe.

Szeretnék még alkotni, készülnek új dalok. És szeretnék egy önálló előadói estet, ami összefoglalja a zenei, színészi életemet mint egy regény.”

Jövőbeli tervek

Az énekesnő bakancslistás vágyáról is beszélt: “Remélem, nem halok meg úgy, hogy nem mutatkoznék be színésznőként a marosvásárhelyi színházban is. Imádom a szülővárosomat, és ahogy öregebb leszek, egyre jobban.”

Egészségügyi elhatározások

Ildikó hangsúlyozta, hogy az egészség a legfontosabb: “Ha az egészség nincs, nincs semmi. El is határoztam, hogy mindenféle szűrővizsgálatra el fogok menni, amit mostanában elhanyagoltam.De most már meg fogom tenni, ebben a korban már illik. Tudjátok, ebben az évben jubilálok. Na hány éves leszek? Nem hatvan, kétszer harminc!”

A jubiláló énekesnő azonban nem tudott jubileumi koncertet tartani idén, de ezt jövőre szeretné pótolni: “Maximum úgy fogom hívni, hogy 60+1.”

Értékes pillanatok

Keresztes Ildikó számára az elmúlt időszak felértékelte a barátok, a család és a szakmai kapcsolatok fontosságát. “Közhely, de felértékelődött sok minden, a barátok, a család, a szakmai szeretteim, a zenekarom és menedzserem.

Az elmúlt időszakban is annyi ember ment el mellőlem. Kollégák, zenészek, színészek, családtagok, barátok. Tegnap még együtt nevetsz velük, aztán… Nem is akarok belemenni. Rettentően rövid ez a k*rva élet.”

Keresztes Ildikó számára a mostani időszak a felépülésről és a jövőbeli tervekre való fókuszálásról szól, és rajongói izgatottan várják visszatérését.Hirdetés