Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a hír a drogos magyar énekesnőről

Most jött a hír a drogos magyar énekesnőről

Úgy tűnik, hogy megijedt a lehetséges következményektől az az ismert énekesnő, akit – miképpen arról a Blikk elsőként beszámolt – drogbirtoklással gyanúsított meg a rendőrség. Úgy tudjuk, hogy a fiatal sztár beismerő vallomást tett a rendőrségen, elismerte a drogfogyasztást, egyben kinyilvánította, hogy vállalná az elterelést.

 

Mint arról a Blikk elsőként beszámolt, a drogos énekesnőt tavaly októberben rendőri kísérettel, kábult állapotban, vágásokkal a karján szállítottak kórházba.

Azóta az ügyben újabb fejlemények vannak, a rendőrség ugyanis a híresség kihallgatásán túl további négy személyt is előállított kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt, akik valószínűleg az énekesnő vallomása alapján kerültek ebbe a helyzetbe. Információink szerint ezekből egy személy az előadó stábjának tagja.Az elterelés vállalása nyilvánvalóan menekülőút lehet az énekesnő számára, hiszen ha teljesíti, mentesül a büntetés alól. Így azt is elkerülheti, hogy priusza legyen.

Az ügyben tovább folyik a nyomozás, kérdéses, hogy további hírességek is „képbe” kerülhetnek-e a sztárvilágot érintő drogbotrányban.

loading...