Kezdőlap AKTUÁLIS Most jött a borzalmas hír Bodrogi Gyuláról

Most jött a borzalmas hír Bodrogi Gyuláról

Hirdetés

Bodrogi Gyula, a legendás magyar színész, már érezhető javulást tapasztal az állapotában, miután tíz nappal ezelőtt sérült meg a Nemzeti Színházban.

 

Hirdetés

Bodrogi a Színházak Éjszakáján való részvétele során szenvedett balesetet, amikor leesett a színház lépcsőjén. Az esés következtében a bal karjában csontrepedés keletkezett, ami miatt kezét fel kellett kötni.

A balesetet követően Bodrogi Gyula részletes orvosi vizsgálaton esett át, és mostanra úgy érzi, hogy állapota fokozatosan javul. A kötést ma már leveszik róla, és könnyebb, egészségügyi kötést tesznek fel helyette.A színész elmondta, hogy a fájdalom teljesen megszűnt, és bár még vár rá némi gyógytorna, örömmel jelentette be, hogy a bal karjáról most már lekerül a kötés.

Bodrogi Gyula, aki hamarosan betölti 90. életévét, a jövőben is szívesen látná magát a színpadon. Arról beszélt, hogy addig szeretne élni és színpadon maradni, amíg csak lehetséges.

Úgy véli, hogy egy színész feladata az, hogy a színpadon szórakoztassa és kápráztassa a közönséget, és reményei szerint a Jóisten is a színpadról fogja majd magához szólítani.Bodrogi Gyula sérülése miatt előfordultak aggodalmak a rajongók körében, azonban mostanra nyugodtabbak lehetnek, hiszen a színész állapota folyamatosan javul, és úgy tűnik, hogy hamarosan újra láthatják majd kedvencüket a színpadon.

Hirdetés