Kezdőlap AKTUÁLIS Most jelentette be a leállást az MVM – itt a pontos dátum,...

Most jelentette be a leállást az MVM – itt a pontos dátum, az egész országot érinti

Hirdetés

Az MVM (Magyar Villamos Művek) közleménye szerint 2024. április 5-én, pénteken 20 óra és április 7-én 20 óra között szolgáltatáskiesés várható az IT-rendszer karbantartása miatt.

 

Hirdetés

Az elvégzett munkálatok idején számos online szolgáltatás lesz nem elérhető, ezért fontos, hogy az érintettek előre felkészüljenek.

A karbantartási időszak alatt a következő szolgáltatások nem lesznek elérhetőek:

  1. ker.mvmnext.hu online ügyfélszolgálat: Ez az online felület lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy kényelmesen intézzék ügyeiket, hozzáférjenek számlaadataikhoz, vagy éppen mérőóraállásokat jelentsenek be. A karbantartás alatt ez a rendszer nem lesz elérhető.


  2. MVM Next EnergiApp: Az energiarendszerekkel kapcsolatos mobilalkalmazás szintén nem lesz elérhető a karbantartási időszak alatt. Az alkalmazás általában lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy okostelefonjukról kényelmesen kezeljék energiafelhasználásukat és ügyeiket.
  3. Előre fizetős mérők feltöltése: A karbantartás ideje alatt sem online, sem a LAPKER üzletekben nem lesz lehetőség az előre fizetős mérők feltöltésére. Ezért az érintett ügyfeleknek előre gondoskodniuk kell a mérők feltöltéséről.

A közlemény kiemeli, hogy a mérőóraállás bejelentése csak telefonos ügyfélszolgálaton lesz elérhető a szolgáltatáskiesés idején.Ez azt jelenti, hogy az ügyfeleknek telefonon kell felvenniük a kapcsolatot az MVM ügyfélszolgálatával, hogy mérőóraállásukat bejelentsék vagy bármilyen más ügyükben tájékozódjanak.

Az MVM felhívja az előre fizetős mérőkkel rendelkező ügyfeleket, hogy gondoskodjanak időben a mérőfeltöltésükről, hogy elkerüljék az esetleges kellemetlenségeket vagy energiahiányt a karbantartási időszak alatt.

Hirdetés