Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mosolyt kérünk! Neked milyen alakú fogaid vannak? Ezt árulják el rólad.

Mosolyt kérünk! Neked milyen alakú fogaid vannak? Ezt árulják el rólad.

Sok olyan személyiséget jellemző leírás létezik, amely a külső tulajdonságokból von le következtetéseket és a legtöbb igazán fején találja a szöget. Ismét egy ilyen következik, amelyben jelen esetben a fogak alakját vesszük alapul. A fogaink sem teljesen egyformák másokéval, de vannak bizonyos formai jegyek, amelyek alapján besorolhatóak vagyunk egy bizonyos kategóriába.

Nézzük, mit árul el rólunk a fogaink formája!

 

1. Négyzet alakú fogak

Nem lehet mással összetéveszteni az ilyen fogat. Amilyen szabályosság jellemzi az ilyen fogakat, úgy olyannyira vagy te is képes irányítani saját magadat. Ugyanez érvényes az érzelmek és érzések irányítására. Tökéletes vagy barátnak, sőt bírának is, hiszen nagyon objektíven mindig meghallgatsz minden oldalt. Jól érzik magukat veled az emberek, mert nagyon nyugodt és kellemes társaság vagy. Nem vagy szétszórt, sokkal inkább szervezett.

2. Ovális alakú fogak

A fogak ovális alakja egészen különbözik a többitől. A többi fog típusra általában jellemző bizonyos szögletesség. Nos, erre nem.
Az ovális fogakkal rendelkező emberek nagyon művészi hajlamúak. Minden, ami körülöttük van, erről árulkodik, legyen az a ruhájuk, a hajuk, a kiegészítőik és lényegében a személyiségük. Ahogy találkozol velük, nem telik bele sok idő és egyből rájössz, hogy egy művésszel van dolgod. Eléggé szégyenlősek és csendesek, éppen ezért fejezik ki magukat a művészeten keresztül.

3. Háromszög alakú fogak

A háromszög alakú fogakkal rendelkező emberek mosolyában szeretet lakozik. Mindig kimutatják, hogy milyen érzéseket táplálnak irányodban, és ha támogatásra van szükséged, ők ott lesznek. Ők azok, akik reményt adnak, és akik bátorítanak, hogy élvezd az életet.
Az ilyen emberek minden élethelyzetben jól érzik magukat, hiszen tudják értékelni az apró dolgokat az életben. Önfeledten tekintenek az életre és mindig a pillanatnak élnek. A világ soha nem áll meg számukra, mindig dinamikusak. Az optimizmusuk kitűnik a körülöttük lévőkhöz képest.

4. Téglalap alakú fogak

Gyakran összetévesztik a háromszög alakkal a hosszúsága miatt, de nem szabad. Ha a többi csoportba nem tudtad besorolni magad, akkor valószínűleg itt vagy. Az ilyen emberek nagyon ügyes gondolkodók, mindig a legjobb ötletekkel állnak elő és mindig tudják, hogy bizonyos dolgok esetén milyen irányban kell keresgélni, hogy elérjék, amit akarnak. Ez igaz mind a munkájukban, mind a magánéletükben. Nagyon hevesek, amikor beszélnek, ezt érezni lehet rajtuk. Határozottak és nem pazarolják az idejüket felesleges dolgokra. Kiállnak önmagukért minden helyzetben. Soha nem kételkednek a döntéseikben, mert pontosan tudják, hogyan cselekedjenek.

loading...