Kezdőlap EZOTÉRIA Válassz egy állatot és tudd meg, hogy mire van a jelenlegi életszakaszodban...

Válassz egy állatot és tudd meg, hogy mire van a jelenlegi életszakaszodban szükséged

Sokszor megtapasztaljuk az életünkben, hogy olyan kereszteződéshez érkezünk, ahol egyszerűen nem tudjunk eldönteni, melyik lenne a helyes irány. Tanácstalanok vagyunk azt illetően, hogy mit kellene lépnünk ahhoz, hogy a jó mederbe tereljük a dolgokat.

Néha a legegyszerűbb válasz a szemünk előtt van, mégsem tudjuk észrevenni. Ehhez nyújtanak segítséget ezek a kártyák, amelyekből egyet kiválasztva megismerheted személyes tanácsodat jelen életszakaszodra vonatkozóan.

1# Ló

Sokkal nagyobb függetlenségre, magabiztosságra és motivációra van szükséged. Ne engedd, hogy a nehézségek az utadat állják, vagy mások megjegyzései kedvedet szegjék. Higgy magadban és járd azt az utat, amit a lelked jelöl ki számodra.

A gyengeség nem neked való. Egy ló sosem hátrál meg, dinamikusan halad előre és nem néz vissza.

2# Pillangó

A pillangó a változást szimbolizálja. Nagy átalakuláson mész keresztül, amely belső, de emellett külső is lehet. Az ősi kínai szimbólum a lélek halhatatlanságát jelképezi.

Már megkezdődött benned a változás, hát ne tartsd vissza, hanem engedd kibontakozni és támogasd minden erőddel. A bensőd a fejlődés irányába tart.

3# Farkas

Életed ezen szakaszában az a legfontosabb, hogy bízz a saját megérzéseidben és használd ki az erődet és intellektusodat. A farkas magabiztos szemlélő és neked is erre van most szükséged, ha változtatni szeretnél az életed bármely területén.

Először figyelj, mérj fel minden lehetőséget és lehetséges következményt, aztán lendülj akcióba. Magányos farkas vagy vagy hordában vagy erősebb? Ha az utóbbi, vedd igénybe barátaid segítségét.

tudasfaja.com

loading...