Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Az elkeseredett nő már mindent kipróbált, hogy gyereke lehessen, amikor a férje...

Az elkeseredett nő már mindent kipróbált, hogy gyereke lehessen, amikor a férje kibökte az igazságot

Hirdetés

Miután házasságot kötött élete párjával, a Reddit nevű közösségi oldalon anonimitásba burkolózó nő alig várta, hogy megfoganjon első gyermekük és bővülhessen a család. Ő és a férje csak próbálkoztak és próbálkoztak, de nem akart összejönni a baba.

 

Hirdetés

 

A nő 3 éven keresztül rengeteg dologgal kísérletezett, hormon injekciókat is alkalmazott és már magát is hibáztatta, amiért nem sikerül teherbe esnie, hiszen egyszer polcisztás ovárium szindrómát diagnosztizáltak nála.

Egy idő után a nő mesterséges megtermékenyítésre szerette volna adni a fejét vagy úgy érezte, nincs más megoldás, el kell válniuk. Ekkor derült ki a szörnyű igazság.


“Három évnyi fájdalmas és nem mellesleg költséges termékenységi kezelés után kiderült, hogy a férjemnek vazektómiája volt, még mielőtt megismerkedtünk volna.

Hagyta, hogy elszenvedjek 29 terhességi tesztet és beadjak magamnak számtalan hormoninjekciót és nem mondta el. Azzal magyarázta az egészet, hogy nagyon szeret és félt, hogy ha kiderül, elhagyom.”

Kétségtelen, hogy a férfinek komoly mentális problémái vannak.

A nő ennek ellenére nem hagyta el a férjét, hanem felvázolta a lehetőségeket: vagy visszafordítja a műtétet, vagy keresnek egy spermadonort. Ha egyik sem jön össze, elválnak.“Szeretem őt, de teljesen összetörtem. A hazugsága miatt azt érzem, jobb lett volna, ha soha nem házasodunk össze. Még mindig találhatok egy spermadonort és azt hiszem, az lenne a legjobb megoldás.” – írta a nő.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés