Kezdőlap AKTUÁLIS Mindenkit meglepetésként ért milyen idő vár ránk idén ősszel! Ekkor ér véget...

Mindenkit meglepetésként ért milyen idő vár ránk idén ősszel! Ekkor ér véget végleg a nyár!

Hirdetés

Bár még van egy kevés hátra a nyárból, de már vannak, akik a hideget várják, míg mások siratják ezt az előttünk lévő időt.

Már most sokakat foglalkoztat az, hogy vajon hogyan alakul majd az ősz időjárása, vagy egyáltalán meddig tart a nyár.

Hirdetés

Lássuk mire számíthatunk idén ősszel az accuweather.com előrejelzése szerint!

2017 szeptember

Szeptember elején még bőven élvezhetjük a nyarat, az átlaghőmérséklet 27 fok körül alakul majd. Szeptember 7-től viszont lehűlés várható, ami átlagosan 20-23 fok körül lesz majd. Részben napos idők lesznek, amiket olykor kísérhet csapadék, kisebb zivatar is. Az éjszakák szeptember közepéig 15 fok és afelett lesznek, a hónap második felében azonban már 10 fok körül alakulnak majd.

2017 október

Októbertől azonban fokozatosan kezd majd csökkenni a napi hőmérséklet, a maximumok 18-20 fok körül alakulnak majd. Október 22-től még hűvösebb időre kell majd számítanunk országszerte, és napközben mér egyre közelebb leszünk a 10 fokhoz. Az éjszakák ebben a hónapban már bőven 10 fok alatt lesznek.

2017 november

November elején már egyre jobban érezhető lesz a tél közelsége, a hónap első felében ugyanis a nappalok már csak 10, helyenként 14 fokig emelkednek majd. Az éjszakák hőmérséklete szintén a hónap közepéig nézve folyamatosan visszaesőben lesz, 10.-e körül már csak 3 fokot mérhetünk majd.

Bár ezek az adatok még nem pontos előrejelzések, mert nyilván ilyen pontos tájékoztatáshoz még korai lenne viszonyulni, de mérvadóként szolgálhatnak.

Hirdetés