Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Milyen színű a szobád fala? Így befolyásol téged és az életed!

Milyen színű a szobád fala? Így befolyásol téged és az életed!

Hirdetés

A színek nem passzív elemek az életünkben. Dinamikus szerepet játszanak és befolyásolják életünket, személyiségünket. Lehet furán hangzik,de a tudomány megállapítása alapján a színek meghatározzák érzéseinket, hangulatunkat, érzelmeinket.

Ezek alapján a szoba, amiben élünk, ahol fekszünk és kelünk, ahol nyugalomra térünk, nagy mértékben befolyásolja életünket. Nézd meg a te szobád milyen színű vagy melyik színhez hasonlít inkább és ha nem vagy megelégedve jelenlegi életeddel és lelki világoddal, válts színt,próbáld ki és tényleg megváltozik minden!

Hirdetés

Piros és árnyalatai

Melegséget sugároz, energiával tölt fel, emiatt használják ezt a színt sok étteremben és szállodában, ez ugyanis vonzza az embereket. Stimulálja a szívet, újjáéleszti a véráramba és jótékonyan hat az idegekre. Szenvedélyes típus vagy, aki szereti a szerelmet és a szexet, energiával teli ember vagy, akinek nagy szüksége van a szabadságra. Vágysz a kalandra, az élet kihívásaira, szereted megélni a mindennapokat. Ha nem szereted a pirosat, hajlamos vagy agresszív lenni és nem nyilvánítod ki az érzéseid.

Narancs és árnyalatai

Meleg, vidám szín, ami felszabadító hatást gyakorol a testre és a lélekre. Serkenti a kreatív gondolkodást és lelkesedést, inspirálja az új gondolatokat. Melegszívű,barátságos személy vagy, aki mindemellett dinamikus is. Amit a fejedbe veszel, azt megvalósítod, nincsenek akadályok előtted. Mindig ennek szenteled magad, különösebb, hossz távú céljaid nincsenek. Ha nem szereted a narancsot, elfojtod az érzelmeidet, kissé túl elnéző vagy és sok mindent magadba rejtesz.

original

Sárga és árnyalatai

A sárga egy serkentő szín, ami segít felébreszteni a szellemi inspirációt és a pozitív energiákat. Vitalitás és élni akarás ösztönöz, amiben nem ismersz akadályokat. Vidám és optimista ember vagy. Szeretsz utazni, világot látni, nem szeretsz a négy fal között ülni, főleg ha odakint csicseregnek a madarak. Jól kommunikálsz és sokkal rugalmasabb vagy, mint más emberek. Ha nem vagy kibékülve a sárga színnel, megpróbálod eltemetni az érzelmeidet, hogy elkerüld a csalódásokat.

Zöld és árnyalatai

A zöld a természet színe, ami szimbolizálja az egyensúlyt és a harmóniát. Természetes, nyugtató hatása van a szervezetre, miközben nyugodt energiákat sugároz. Hajlamos befolyásolni a hormonokat és az érzelmeket. Nem szereted a konfliktusokat, ha lehetséges, kerülöd azokat és igyekszel harmóniát találni mindenben. Ha zöld a szobád, vágysz a biztonságos otthonra és az egyszerű családi életre. Ha nem szereted a zöldet, függetlenségre vágysz és nem támaszkodsz senki másra. Tudod, hogy te vagy az az ember, akiben bíznak a körülötte élők.

Kék és árnyalatai

Hűsítő szín, ahol megnyugszik a test és csillapodik a fájdalom. Az agresszióra esély sincs, a nyugalom a jellemző. Ha kék a szobád, hűséges és lojális típus vagy. Szereted távol tartani magad a nehéz helyzetektől. Ha nem szereted a kéket, a legfontosabb számodra a karrier, a fegyelem.Nem szereted az érzelmes kapcsolatokat és a fontos döntéseket.

Lila és árnyalatai

A lila az elegancia és az átalakulás színe. Nyugtatja az érzelmeket, csökkenti a stresszt, segít újjáéleszteni a testet és hangulatot kelt levertség esetén. A lila szín a meditáció, a méregtelenítés és az inspiráció színe. Igazán érzékeny ember vagy, aki büszke elért sikereire és képes meglátni olyan dolgokat, amit mások nem. Ha nem szereted a lilát, más a hozzáállásod az élethez, és sok ábránd kering körülötted, fantáziálsz,de igazából semmire nem vagy képes egyedül. Magányos vagy és lelkileg sérült.

Fehér

A fehér a tisztaság és az őszinteség színe. Nem tűrsz meg magad körül hazugságot, szereted megmondani a véleményed és ezt elvárod az otthonodban is. Nehéz kihozni a sodrodból, csak nagyon kevés emberrel találod meg a közös hangot. A nagy szíved ellenére kissé óvatos vagy, figyelsz mások érzéseire. Számodra mindig valaki más az első, aztán következel te. Ha nem szereted a fehéret, akkor nem elsősorban a szíved vezérel, inkább a fejed. Félsz az érzésektől, az őszinteségtől, nem mered felvállalni igazából azt, ami te vagy.

Barna és árnyalatai

A barna a föld színe. Ha szereted a barna színt és a szobádban is ez a szín játszik szerepet, akkor számodra fontos biztos talpakon állni. Nem vagy csapzott és nem csak a mának élsz. Szereted előre megtervezni a napokat és mindent biztos gyökerekre helyezni. Ha nem szereted a barnát, akkor te hajlamosabb vagy a kicsapongásra, a hűtlenségre és nem szereted lekötni magad. Nem tudsz sokáig egy helyben maradni, szeretsz mozgásban lenni, és ez igaz a párkapcsolataidra is.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés