Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Milyen karrier várható a gyerekedre? Születésnapja megmutatja!

Milyen karrier várható a gyerekedre? Születésnapja megmutatja!

Hirdetés

A számmisztika alapján a gyerekek jövője, karrierje is megmutatható, amihez elegendő a születésnapja. Ha kíváncsiak vagyunk erre, az alábbi módon megtudhatjuk milyen jövője lesz a gyerkőcünknek.

Ha a gyerek 2004.09.30. született, akkor 2+0+0+4+0+9+3+0=18, 1+8=9, tehát a születési szám a 9.

Hirdetés

1. születési szám

A munka világában mindig az élen áll majd a gyerek. Tipikus vezető, aki mindig tudja majd mit kell tennie és milyen irányban kell tovább haladnia. Szervező képessége kivételes, ami már gyerek korban megmutatkozik, a játékban mindig ő lesz a vezér.

2. születési szám

Igazán tehetséges gyerekek, akik valamilyen különös képességet hordoznak magukban. Nem szabad ráerőltetni semmit, nem szabad az útjába állni. Már egész fiatalon elkezdik kialakítani a jövőjüket, amit később tovább kamatoztatnak. Maximalisták, siker és anyagi biztonság a céljuk.

3. születési szám

Ezek a gyerekek olyan feladatokban lelik örömüket, amiben más nem talál fantáziát. Felnőtt korukban nem túl népszerű szakmát választanak, de nekik ez okoz örömet, ezzel válik teljessé a mindennapjuk. A pénz kereset természetesen elsődleges feladatuk, de csakis olyan munkát választanak, amik kedvükre tesz.

4. születési szám

Az emberek segítésére születtek, már gyerekkorban észrevehető ez a jellemvonás, amikor a tőlük kisebb gyerekeket irányítják. Ezt a képességet a későbbiekben is kamatoztatni fogják, mert olyan szakmát választanak majd, amiben másoknak segítenek majd. Csak társaságban érzik jól magukat, ezért is érzik jól magukat, ha emberekkel vannak körülvéve.

5. születési szám

Igazi életművészek ezek a gyerekek, akiknek nagyon nehéz beilleszkedniük a természet és a társadalom furcsa rendjébe. Nem tűrik a szabályokat, saját terveik és akaratuk szerint cselekednek. Karrier választásban az extrém, művészi pályát választják, ők másképp látják a világot.

6. születési szám

Igazi gondoskodó lelkek, akik szeretnek jót okozni másoknak és mosolyt csalni mások arcára. Igazi vállalkozó típusok, akik szívüket-lelküket beleadják saját munkájukba, aminek meg lesz a gyümölcse is. Bármihez nyúlnak, siker és boldogság követi azt.

7. születési szám

Különös érzékük van a reál tárgyakhoz, olyan pályát választanak, ahol nagy fegyelemre van szükség. A katonai, rendőri pálya vonzza őket leginkább, mert szeretik a rendet, betartják a szabályokat és nem tűrik a fejetlenséget és a rendetlenséget. Igazi törvénytisztelő állampolgárok lesznek.

8. születési szám

Nem lehet őket már kicsi korukban sem játékokkal és más dolgokkal megvásárolni, számukra nem számítanak az értékek. Felnőtt korukban különösen érdekli majd őket a divat, a lakberendezés, a szépségápolás és a művészettörténet, igazából bármi, amiben úgy érezhetik, hogy elengedhetik a fantáziájukat.

9. születési szám

A jó tanulók közé tartoznak, akik a tanulásban maximalizmusra törekednek. Képesek saját döntéseket hozni, remekül bánnak az emberekkel. Tehetséges rendezvényszervező, pszichiáter vagy építész válhat belőlük.

Szerző: tudasfaja.com

Hirdetés
loading...