Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mikor születtél? Ezzel a rendkívüli tulajdonsággal ajándékoztak meg az égiek!

Mikor születtél? Ezzel a rendkívüli tulajdonsággal ajándékoztak meg az égiek!

Mindenki külön egyéniség, mindenkiben rejlik valami rendkívüli tulajdonság, ami még inkább egyedivé varázsolja őt. Születési dátumod alapján könnyen kiszámolhatod életszámodat, amely megmutatja különleges tulajdonságaid!

Hogy számold ki?

1986. május 13-án születtél: 1+9+8+6+5+1+3 = 33, 3+3 = 6,  vagyis 6-os az életszámod.

1-es

Szeretsz gondoskodni az elesettek felől, nagyon jó lelkű ember vagy, ami rendkívülivé tesz téged. Bármikor, bármiben lehet rád számítani. Ha úgy hozza a helyzet minden figyelmed a környezetedre összpontosítod.

2- es

Kiváló képességeid vannak, hogy beleláss mások gondolataiba és első ránézésre meg tudd állapítani valaki személyiségét. Ez a tulajdonság és képesség tesz téged egyedivé.

3-as

Igazi energikus személyiség vagy, aki folyamatosan ragyog és emiatt magadra vonzod környezeted figyelmét. Bárki arcára képes vagy mosolyt csalni, ebben rejlik a te rendkívüli képességed.

4-es

Nagyon erős igazságérzettel rendelkezel és emiatt nem szereted a hazugságokat sem a saját életedben, sem pedig magad körül. Nyílt és őszinte vagy, ez tesz téged rendkívülivé.

5-ös

A te rendkívüliséged abban rejlik, ahogy az élethez viszonyulsz, vagyis abban a szeretetben, boldogságban, nagylelkűségben, mosolygásban és barátságos természetedben.

6-os

Rendkívüli képességed, hogy képes vagy belelátni az emberek lelkébe. Pontosan tudod kinek mire van szüksége anélkül, hogy azt mondani kellene.

7-es

Nagyon bölcs ember vagy, aki mindig, minden helyzetben képes átlátni a dolgokat. Ez tesz téged rendkívülivé, ahogyan az élethez és a környezetedhez állsz.

8-as

Rendkívülivé tesz téged az az önzetlenség, amivel képes vagy élni minden nap. Ha kell, lemondasz saját érdekeidről azért, hogy másoknak jót okozz.

9-es

Rendkívüliséged a tiszta szívedből fakad, abból, ahogyan éled az életed és viszonyulsz a világ felé. Képtelen vagy megbántani másokat, még akkor sem, ha azért össze kell,  hogy törd a saját lelki világod.

Szerző: tudasfaja.com

 

loading...