Kezdőlap EZOTÉRIA Mi kelti fel a figyelmed elsőre? Válaszod fontos üzenetet rejt számodra!

Mi kelti fel a figyelmed elsőre? Válaszod fontos üzenetet rejt számodra!

Hirdetés

Mindannyian egyedülálló módon látjuk a világot. Mindazonáltal vannak bizonyos hajlandóságok és vonások, amelyek bizonyos csoportokba sorolnak minket a személyiségünk függvényében. Az egyik ilyen tendencia az a mód, ahogyan szerelembe esünk.

Hogy kiderítsd, te hogyan esel szerelembe, csak annyit kell tenned, hogy megnézed a fenti képet és megfigyeld melyik az az alakzat, amit először észreveszel. Készen állsz?

Hirdetés

# 1 Az idős ember profilja

Ha először az öregembert láttad meg, akkor azt jelenti, hogy mindig a nagyobb, teljes képet keresed egy romantikus kapcsolatban. Kedveled a romantikus gesztusokat, de ezek nem elegendőek számodra ahhoz, hogy elkötelezd magad. Tudod jól, hogy egy párkapcsolathoz időre, energiára és biztonságra van szükség. Ekkor tudod csak igazán értékelni azt. Ha partnered hasonlóan látja ezt és meg is tudja adni számodra, amire vágysz, akkor minden habozás nélkül képes vagy elkötelezni mellette magad. Számodra a szerelem több, mint virágcsokrok és romantikus frázisok.

# 2 Férfi lóháton

Ha először a férfit láttad meg a lóháton, akkor az azt jelenti, hogy téged nehéz megtartani. Nem számít, hogy a párod mennyi erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy bebizonyítja, mennyire sokat jelentesz számára, neked ez nem elegendő ahhoz, hogy elkötelezd a szíved egy irányba. Folyamatosan a tökéletes személyt keresed. Az nem baj, hogy válogatsz, de íme, egy jó tanács: miközben átsiklik a tekinteted ezek fölött az erőfeszítések fölött és éppen a tökéleteset kutatod a szemeddel, lehet, hogy lemaradsz az igaziról vagy éppen jó úton haladsz afelé, hogy lemaradj róla. Nyisd ki jobban a szemed, mert lehet, hogy az, akit keresel, igazából melletted van.

# 3 A folyóparton heverő lány

A folyóparton fekvő lány azt jelenti, hogy a múltban nagyon rosszul bántak veled. Félsz, hogy csak úgy belekezdj egy kapcsolatba. Mindannyian tapasztaltunk rossz dolgokat a múltban, de ez soha nem garancia arra, hogy a negatív dolgok a jövőben is folytatódnak. Természetes, hogy óvatos vagy és nem bízol meg azonnal mindenkiben, de ne zárd be magad teljesen. Van olyan szerelem, ami kitart, csak hinned kell benne, hogy téged is elér.

# 4 Kő boltív a folyó fölött

Ha először a kő boltívet láttad meg, az azt jelenti, hogy nem esel igazán szerelembe, hanem lényegében a szerelem fogalmába szeretsz bele. Szabadlelkű vagy, kalandozó és az élet számodra tele van különleges és izgalmas lehetőségekkel. Mindazonáltal vannak olyan időszakok, amikor jó lassítani és pihenni. Próbáld meg megosztani ezeket az élményeket egy olyan személlyel, aki viszonozza a szerelmedet. Ez egy löketet fog adni a további kalandozáshoz.

tudasfaja.com

Hirdetés