Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Mi hiányzik az életedből, hogy boldog lehess? A csillagjegyed elmondja!

Mi hiányzik az életedből, hogy boldog lehess? A csillagjegyed elmondja!

Hirdetés

Mindannyian hiányolunk valamit, amely, ha a birtokunkban lenne, azt mondanánk, hogy teljessé vált az életünk. Lehet, hogy van egy nagy családunk, szép házunk, autónk és mégis úgy érezzük, valami hibádzik?

Lássuk, hogy az egyes csillagjegyek mire vágynak az életükben, amelytől teljessé válhatna minden.

Hirdetés

Kos

Akkor éreznéd magad teljesnek, ha képes lennél legyűrni a félelmedet, amely útját állja azoknak a terveknek, amelyekről mindig is álmodtál.

Bika

Akkor lennél a legboldogabb, ha az összes szerettedet boldogságban és szeretetben tudnád a környezetedben.

Ikrek

Állandóan a szabadságról és a függetlenségről álmodozol. Ha ez megadatna számodra, akkor lennél igazán boldog.

Rák

Arra van szükséged, hogy a családod és a barátaid is mind melletted álljanak és mindőjükkel képes legyél olyan kapcsolatot ápolni, amilyen a képzeleteidben él.

Oroszlán

Nagyon makacs tudsz lenni néhanap, de a valódi boldogságod igazából abban rejlik, hogy elfogadd, amid adott pillanatban van és elégedett légy vele.

Szűz

Csakis a teljes stabilitás és kiszámíthatóság adja meg számodra a tökéletes boldogságot.

Mérleg

Folyamatosan a tökéletes egyensúlyt keresed az életedben, amikor minden úgy zajlik, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Boldog, harmonikus család, jó munka és még a szabadidőre is jut időd mellette. Számodra ez a teljes boldogság kulcsa.

Skorpió

Nem egyszerű számodra, hogy az apró dolgokat élvezd az életben és ne keress problémákat ott is, ahol alapvetően nincsenek. Ha ezen képes vagy túljutni, teljesen boldog leszel.

Nyilas

Ahhoz, hogy minden tervedet valóra váltsd, ahhoz elegendő pénzre van szükséged. Ehhez kell megtalálnod az ideális forrást és teljes lesz a boldogságod.

Bak

Ahhoz, hogy teljes mértékben boldog lehess, mások tiszteletére és elismerésére van szükséged.

Vízöntő

Szükséged van arra, hogy egyediként ismerjenek el az emberek a környezetedben, bármit is csinálj. Ez hozza el számodra a boldogságot.

Halak

Csupán annyira van szükséged, hogy a közvetlen környezetedben mindenki őszinte szeretettel forduljon feléd, mivel nem bírod elviselni a kétszínűséget és a hazugságokat. Ez az igazi boldogság számodra.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés