Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Mi a születési hónapod? Jól figyelj, mert ilyennek születtél!

Mi a születési hónapod? Jól figyelj, mert ilyennek születtél!

Hirdetés

Nem tudjuk az okát, de mégis elég nagy a valószínűsége, hogy az azonos hónapban született embereknek hasonló jellemvonásaik vannak. Vajon hogyan lehetséges, hogy az azonos hónapban született lányok hasonlóan viselkednek?

 

Hirdetés

Íme néhány megdöbbentő tény!

Január

A januári lányok nagyon céltudatosak, általában konzervatívak és megfontoltak. Néha hajlamosak kritikusak lenni másokkal szemben és a legtöbbször nem szeretnek beszélni az érzéseikről. A januári születésű lányok olyan emberekkel szeretnek beszélgetni, akik intellektuálisan velük egy szinten vannak. Csak kevés emberrel kommunikálnak, elsősorban olyanokkal, akik hozzájuk hasonlóan gondolkodnak az élet dolgairól.

Február

A februári lányok elég romantikusak, türelmesnek kell lenni velük, mert a hangulatuk gyakran ingadozik. Emiatt van az is, hogy nem mindenki képes megérteni őket. Képesek absztrakt módon gondolkodni, és a legtöbbször függetlenül, szabadon cselekszenek. Azonban aki elárul egy februári lányt, többé sosem nyerheti el a kegyeit.


Március

A márciusban született nők általában karizmatikusak és elbűvölőek. Elszántak és hűségesek, azonban nehezen esnek szerelembe. Ha felidegesítik őket, nagyon harciasak tudnak lenni, általában viszont nyugodtak és kellemes beszélgetőpartnerek.

Április

Az áprilisi nők nagyon jól kommunikálnak az emberekkel, és képesek tömören megfogalmazni a mondandójukat. Az áprilisi lányok hajlamosak irigyek lenni másokra, és nagyon törékeny a bizalmuk, ami miatt igen érzékenyek. Azonban nagyon nyitottan viselkednek és megosztják a mély érzéseiket azokkal, akikben megbíznak.

Május

A májusi születésű nők nagyon kitartóak, sosem adják fel a céljaikat. A májusi lányok a legtöbbször kifejezetten vonzó külsővel rendelkeznek, azonban nehéz természetűek, és ez komoly kihívás elé állítja a náluk próbálkozó férfiakat. Ezek a lányok jellemzőek akaratosak és gyönyörűek.

Június

A júniusban született nők jellemzően kíváncsiak, kreatívak és jól kommunikálnak. Hajlamosak azonban néha arra, hogy átgondolatlanul mondjanak dolgokat. A júniusi lányok nem köntörfalaznak, egyenesen kimondják az igazságot. Erős akaratúak, általában képesek ráerőltetni az akaratukat a férfiakra.


Július

A júliusi hölgyek gyönyörűek, becsületesek, okosak és titokzatosak. Kerülik a konfliktust, és a legtöbbször már a párkapcsolat elején is őszinték, hogy elkerüljék a későbbi akadályokat. Ez azonban azt is jelenti, hogy a párjuktól is megkövetelik az őszinteséget.

Augusztus

Az augusztusban született nők gyakran gondolják, hogy ők állnak a világ közepén, ennek ellenére azonban hatalmas szívük van. Ezek a nők szinte minden vitát megnyernek, nem tűrik az ellentmondást. Az augusztusi nők kerülik a negatív embereket és azokat, akik velük ellenkező véleményen vannak, de ha mégis egy ilyen emberbe botlanak, akkor keményen szembeszállnak vele. Általában nagyszerű humorérzékük van. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni, és komoly figyelmet kapnak a férfiak részéről. Az erősségeiknek köszönhetően könnyedén magukba bolondítják a férfiakat.


Szeptember

A szeptemberi születésű nők nagyon fegyelmezettek, barátságosak és kívül-belül gyönyörűek. Hűek önmagukhoz, és csak nagyon ritkán tudnak megbocsátani azoknak, akik elárulják őket. Ha gonoszan bánnak velük, hajlamosak arra, hogy minden áron bosszút álljanak. A bosszújuk általában sikeres is. A szeptemberi hölgyek hosszú távú kapcsolatra vágynak, nem érik be a futó kalandokkal, ezért komoly elvárásaik vannak a szerelmükkel szemben.

Október

Az októberi nők általában kevésbé érzelmesek, azonban nagyon intelligensek és erős jelleműek. Gyakran félnek attól, hogy cserben hagyják őket, és mindig hűek önmagukhoz. Gyakran irigylik őket nem a októberi születésű nők.


November

Ezek az okos nők már távolról kiszúrják, ha valami bűzlik. Nem éri meg ujjat húzni egy novemberi hölggyel, mert aki megteszi, az egész biztosan lebukik és elnyeri a büntetését. A novemberi nőknek mindenről van véleményük és nem is félnek kimondani.

December

A decemberi nők türelmetlenek, de mindig sikerül úgy alakítaniuk a dolgokat, hogy végül nekik kedvezően süljenek el. Kedvelik a jó hangulatú embereket és megnyitják a szívüket mások előtt. Mindig fel vannak készülve arra, hogy esetleg bántódás éri őket.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: tudnodkell.info

Hirdetés