Kezdőlap EZOTÉRIA Melyik tarot kártya képviseli az életutad? A születésed napja segít választani!

Melyik tarot kártya képviseli az életutad? A születésed napja segít választani!

Elgondolkodtál már azon, hogy a születésed pontos napja vajon hatással van-e arra, hogy milyen személy vagy valójában? A zodiákustól a Hold jegyeken át sok módja van annak, hogy a születésünk időpontjával kapcsolatban több dolgot felfedezhessünk magunkról.

A születési dátumod numerikus kapcsolatban lehet a tartot kártyákkal is és még több dologra derülhet fény általa a személyiségedről és az életutadról is.

Hogyan derül ki a tarot kártyád száma?

A születésed dátumának minden egyes számjegyét add össze. Addig folytasd a számjegyek összeadását, amíg egy 1 jegyű számhoz nem érsz.

Pl. Aki 1980.01.01-én született így jár el: 1+9+8+0+0+1+0+1= 20, 2+0=2 Ebben az esetben a 2-es tarot kártyát kell választani.

1# Mágus

Optimista vagy és hiszel abban, hogy az élet a végtelen lehetőségek tengere. Erő és magabiztosság sugárzik belőled, született vezető vagy. Meghatározott céljaid vannak, amelyeket habozás nélkül véghez viszel tűzön-vízen át és mindig haladsz tovább a következőre. Van, hogy kissé makacsnak tűnsz, de mindez a sikerorientáltságod eredménye.

2# Papnő

Mindenre tudod a választ vagy tudod, hogy hogyan kell megtalálni a választ. A “nem tudom” kifejezés a te szótáradban nem létezik. Kevés dolog van az életben, amit félvállról veszel. Mély kapcsolatod van a pszichikus világgal, nagyon érzékeny és intuitív vagy. Nem vagy túlzottan társasági lény, ugyanis nehéz a múlt által magad köré húzott falakon átjutni. Ezért te sokkal jobban ismersz másokat, mint ők téged.

3# Császárné

Igyekszel az életedet a legmagasabb szinten megélni. Nem okoz gondot számodra, hogy abba vesd bele magad, amire éppen vágysz. Sokan emiatt azzal a téves elképzeléssel élnek rólad, hogy elbizakodott és túlzottan materialista is vagy. Ez részben igaz, hiszen nagyra értékeled mindazt, amit elértél, ugyanakkor nagyon fontosak számodra azok az emberek, akik közel állnak hozzád. A társasági köröd meglehetősen nagy és nyitott.

4# Császár

Az állandóság a barátod és mindig készen állsz arra, hogy energiád és időd add a munkába, hogy egyensúlyban tarthasd az életedet. A rutinok fontosak számodra. Mindig időben és felkészülten jelensz meg. Nagyon megbízható vagy, mások mindig számíthatnak rád. Bár eléggé vaskalaposan ragaszkodsz a szabályokhoz, ami megnehezítheti a veled való közös munkát.

5# Főpap

Bölcs vagy és a tanítás ajándéka a kezedben van. A hallgatás és a beszéd egyaránt erősséged. Nagy kommunikátor vagy. Az emberek gyakran keresnek fel tanácsért. Ez bizonyos szinten kimerítő számodra, mert képtelen vagy nemet mondani és megtagadni a segítséget. Nagy tiszteletben tartod a hagyományokat.

6# Szeretők

Ahogyan azt a kártya is sugallja, romantikus típus vagy, de ez nem jelenti azt, hogy a párkapcsolatodat mindenek elé helyezed. A személyiségedből adódóan azonban gyakran egy rózsaszín szemüvegen keresztül szemléled a dolgokat. Az új lehetőségek táplálják a lelkesedésedet és a kreativitásodat. Légy óvatos azonban, mert a sok elképzelésed, amely minden irányba húz, elterelhet a fő útról, amely a cél felé vezet.

7# Diadalszekér

Az életed járműve mindig mozgásban van. Meghatározod a céljaidat és mindig addig mész, amíg el nem éred őket. Miközben másokat is arra ösztönzöl, hogy dolgozzanak keményen azért, hogy túllendüljenek a problémákon az előrehaladás érdekében, gyakran tűnsz főnökösködőnek. Szükséged van az összefogásra, hogy egy munka hatékonyabban működjön, viszont annyira ragaszkodsz az elképzeléseidhez, hogy másokét alig hallod meg, és ha valaki ezzel nem ért egyet, az azonnal lelomboz.

8# Erő

Pontosan tudod, hogy ki vagy és mit akarsz elérni az életben. A kapcsolatok ápolása és fenntartása nagyon egyszerűen megy számodra. A belőled sugárzó természetes magabiztosság olyan, mint egy mágnes, amely vonzza a félénkebb, szelídebb embereket. A nyugodtságod lehetővé teszi, hogy a hangosabb emberek túlszárnyaljanak téged. Az érzéseidet magadban tartod, mintha nem is akarnál velük sokat törődni és épp ezért nagyobb intenzitással törnek a felszínre.

9# Remete

Bölcsebb vagy a korodnál és egyesek azt gondolják rólad, hogy a mindenek tudója vagy. Folyamatosan elmélkedsz valamin, ezért mások néha nemtörődömnek és zavartnak gondolnak. Emiatt valóban kimaradsz néhány körülötted zajló aktív dologból. Amit a külső szemlélők nehezen érthetnek meg az az, hogy mélyebb kapcsolatban állsz a világgal, mint a legtöbben. Az egyedüllét egyáltalán nem zavar téged és sokan emiatt visszahúzódónak gondolnak.

tudasfaja.com

loading...