Kezdőlap Egyéb Megváltozik az időjárás – Visszatér az, amitől sokan féltek

Megváltozik az időjárás – Visszatér az, amitől sokan féltek

Hirdetés

Az elmúlt időszakban sokak számára meglepően hamar jelentkezett be a tavasz, mintha a tél gyorsan távozott volna, és helyét átadta a melegnek és a kora tavaszi időnek.

 

Hirdetés

A téli kabátok lassan a szekrény mélyére kerültek, és sokan már könnyű pólókban is sétáltak az utcákon. Az előző héten olyan meleg is volt, hogy a hőmérséklet elérte a 21 fokot, sőt, napi melegrekordok is dőltek Magyarországon.

Azonban sokan kezdték elgondolkodni azon, hogy vajon visszatérhet-e még a tél márciusban, és mi várható ezek után, hogy ilyen gyorsan érkezett a tavaszias idő?A meteorológusok előrejelzései szerint némi változás várható a következő héten, és számíthatunk fagyokra, különösen éjszakánként. Ez azonban csak átmeneti jelenség lesz. Bár a természet egyre inkább virágba borul körülöttünk, a változásra már sokan felkészültek.

Az enyhe idő azonban továbbra is kitart, mint ahogyan azt a HungaroMet előrejelzése is mutatja. Az átlagosnál magasabb hőmérsékletekre lehet számítani.

A hét közepén azonban visszaeshet majd a hőmérséklet Magyarországon, de a meleg időnek így is folytatódik.Az előző hónap, az idei február pedig a legenyhébb volt a 21. században, és ez mit jelent pontosan? Erről szól a HungaroMet YouTube-videós előrejelzése, amelyben érdekes adatokat láthatunk az időjárási viszonyokról.

Az időjárás változékonysága mindig meglepetéseket tartogat számunkra, de az előrejelzések segítségével felkészülhetünk a következő időszakra is. Legyen szó tavaszról, télről vagy egy meglepően enyhe februári hónapról, a természet mindig tartogat valami újat számunkra.

Hirdetés