Kezdőlap AKTUÁLIS Megtörte a csendet Tápai Szabina – Ezért ment tönkre a házasságuk Kucsera...

Megtörte a csendet Tápai Szabina – Ezért ment tönkre a házasságuk Kucsera Gáborral

Hirdetés

Már egy ideje sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben Tápai Szabina és Kucsera Gábor között, többször felreppent a hír, hogy talán már nem is élnek egy fedél alatt.

Hirdetés

 

Eddig ezeket a híreket egyik fél sem erősítette meg és nem is cáfolta, ma reggelre azonban a rajongókat váratlanul érték az újságok címlapjain szereplő felirat, mely szerint válnak.

Házasságuk soha nem volt zökkenőmentes, soha nem tagadták, hogy bizony többször szakítottak, majd harcoltak újra egymásért. Házasságukból 3 gyönyörű gyermek született. De úgy tűnik a sok küzdés végül mind hiába volt és mégis csak a válás mellett döntöttek.

Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész. Az elmúlt két-három évben túl sok volt a negatív energia az életünkben, és erre se a gyerekeknek, se nekünk nincs szükségünk.

Szeretnék boldog lenni, szeretném, ha a férjem is az lenne, és persze a gyerekek is.NYOLC HÓNAPJA KÜLÖN ÉLÜNK, ÉS ÚGY ÉRZEM, ÍGY A JÓ MINDENKINEK,

– ennek így kellett lennie.

Szabina arról is beszélt, hogy az elmúlt hosszú-hosszú hónapok alatt azt várta, hogy férje talán tesz lépéseket afelé, hogy újra együtt folytassák az útjukat, de ez nem így történt.


Most pedig azt érzem, ehhez már késő, elkerültük egymást időben. Ez már nem az én utam. Mára máshogy nézek rá. Mi már apa és anya vagyunk, nem férj és feleség. De ettől én még nagyon szeretem őt, és mindig is szeretni fogom, csak más minőségben.

Hirdetés