Kezdőlap AKTUÁLIS Megtörte a csendet Berki Krisztián édesanyja – Ez az igazság a fia...

Megtörte a csendet Berki Krisztián édesanyja – Ez az igazság a fia haláláról, így van most a kis Nati

Júlia megtörten mesélt a fiáról, aki három nappal a halála előtt járt nála. Azért is sokkolta a drámai hír, mivel nem tapasztalt semmi különöset Krisztiáviselkedésében.

 

 

– mondta a hot! magazinnak.A kapcsolatuk korántsem volt felhőtlen, körülbelül tíz évvel ezelőtt kerültek újra közelebb egymáshoz, azonban sosem tudtak igazán szoros anya-fia viszonyt kialakítani. “Krisztán kilencéves volt, amikor az apja és én elváltunk. Nem volt különösebben rossz házasság a miénk, inkább azt mondanám, hogy eltávolodtunk egymástól. A bíróság annak idején megkérdezte, hogy kivel szeretne maradni, és engem választott. Való igaz, később, amikor olyan 14 éves lehetett, padlóra kerültem minden szinten, és akkor egyre kevesebbet volt velem. Nem tudtam neki megadni, amit szeretett volna, ezért inkább az apját választotta” – mesélte Júlia.

„Mazsival boldogabb volt, mint Pamelával”

Jó viszonyt ápol a menyével, Mazsival, majdnem mindennap beszélnek telefonon.

– árulta el.Natikáért is aggódik, igyekszik vele sűrűn beszélni, de mint mondja, neki most az édesanyja, Pamela a legnagyobb támasza.

– mondta.

„A fiam nem lett öngyilkos!”

Amikor legutoljára találkoztak, Krisztián büszkén mutatta videón az új irodáját, ahol – ahogy mondta – „nagy dolgok vannak készülőben”. Ebben a lakásban talált rá pár nappal később holtan a kislánya, Natasa.– árulta el.

Krisztián kicsi korától kezdve igényelte a maximális figyelmet

Amikor ő beszélt, nem lehetett félbeszakítani, mert azonnal rászólt azt illetőre. Egyke gyermek lévén nem is volt ezzel probléma, mindig a középpontban lehetett. Ez azonban felnőttkorában, főleg a második gyermeke érkezése után, jelentősen megváltozott.Szerintem a fiam nem depressziós volt, maximum szeretethiányos. Hiányzott neki az, hogy Mazsi csak rá figyeljen, azonban ez megváltozott a kicsi Emma születése után; a fiam nem bírta elviselni, hogy a második helyre került. Nem is tudom, hogy mi történhetett, mi készíthette ki ennyire. A temetést Mazsi intézi, én képtelen lennék rá, de biztos, hogy Krisztián is ezt akarná! Az az igazság, hogy a mai napig abban reménykedem, hogy a fiam megjelenik a kapuban” – zárta le a beszélgetést Júlia.

loading...