Kezdőlap AKTUÁLIS Megtörte a csendet az Omega menedzsere – Ez az igazság Kóbor János...

Megtörte a csendet az Omega menedzsere – Ez az igazság Kóbor János állapotáról

Kóbor János az eddigi információk szerint a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján fekszik, és súlyos lehet az állapota. Most Trunkos András, az Omega menedzsere árulta el mit tud, a több mint két hete kórházban fekvő zenészről.

 

Fókusznak árulta el, hogy a család kérésére magáról az állapotról nem beszélhet, viszont utoljára két héttel ezelőtt beszélt Jánossal telefonon.

– Akkor egészen jó hangulatban, bár egy kicsit rekedtes hangon mondta, hogy ő már szeretne kijönni, mert úgy érzi, ez nem olyan komoly. Mondtuk, hogy majd az orvosok eldöntik.

Másnapra már kezelés alá került. Azt, hogy az ő minősége milyen, ezt tényleg őszintén nem tudom. Ebben a világban nem lehet betelefonálgatni, bemenni, megnézni – nyilatkozta.

– Presser Gáborral beszélgettem, és a Pici mondta, hogy:

“Te ez egy makacs sváb, ez le fogja győzni”Trunkos elárulta, hogy a múlt hétvégére szervezett közös imához világszerte csatlakoztak ismert zenészek.

– Nincs jó hangulat, mert ez az, amit nem szerettünk volna. Egy évvel ezelőtt halt meg Benkő Laci, Mihály Tomi… nem covidban, rákos betegségük volt, és erre a megemlékezésre még most jött a Mecky kórháza – mondta a menedzser.


loading...