Kezdőlap AKTUÁLIS Megszólalt Gáspár Laci a hatalmas Omega-baki után

Megszólalt Gáspár Laci a hatalmas Omega-baki után

Hirdetés

Nagy port kavart Gáspár Laci bakija, amikor pár napja az Omega híres dalának szövegét rontotta el élő adásban. Azóta rengeteg híresség állt ki az énekes mellett, és mondta el a véleményét az esetről.

 

Hirdetés

 

Kocsis Tibor saját példát hozott fel:

“Olvasom a híreket, és még mindig mindenki Gáspár Lacit ekézi.

Bárki, aki énekelt már nyilvánosság előtt, tudja, hogy egyszer csak jöhet egy rövidzárlat. Teljesen megmagyarázhatatlan okból valami hülyeséget énekelsz a valós szöveg helyett..

Személy szerint az X-Faktor döntő győztes dalában 10 éve azt énekeltem: Mit ér egy hang, mit nem kísér a fény… (Eredeti szöveg: mit nem kap fel a szél, de ez nem jutott eszembe.)

Életem legégőbb pillanata viszont kétségtelenül az volt, amikor az egyik Szenes Iván Emlékkoncerten azt énekeltem: “Ha legközelebb látlak, már nem GERJEDEK rád.”

A másodperc ezredrésze alatt kell ilyenkor eldöntened, hogy hümmögsz valamit, vagy énekeled azt, ami először eszedbe jut. Ez jutott eszembe, mit csináljak? Hiszek abban, hogy Szenes Iván is jót mosolygott ezen odafentről…” – írta bejegyzésében.

Természetesen Majka is kifejtette véleményét:

Szegény Gáspár Laci mit kap mert elrontott egy dalszöveget …Olyan ez mintha azért haragudnánk valakire mert a közös ima alatt besétált a templomba, megbotlott , aztán elesett…” – kezdi posztjában az énekes.

Beszédes módon Gáspár Laci most egy régebbi dalát töltötte fel közösségi oldalára, ezzel üzenve meg mindenkinek gondolatait és érzéseit.

Ne örülj, én ellenségem! Elestem ugyan, de felkelek, mert ha még a setétségben ülnék is, az Úr az én világosságom!Mikeás7;8″ – írta nem sokkal korábban egy másik posztjában.
Hirdetés