Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Meglepő dolgokról árulkodik a szívvonalad! Mi teljesen magunkra ismertünk, és te?

Meglepő dolgokról árulkodik a szívvonalad! Mi teljesen magunkra ismertünk, és te?

Tudtál róla, hogy a tenyeredből megállapítható a sorsod? A szívvonal elegendő ahhoz, hogy számos dolgot megtudj az életedről, a kapcsolataidról, a szerelmi életedről és sok minden másról, vagyis arról, amit a szeretet vesz körbe.

Nézd meg a képeket, hogy tudd hol van a szívvonalad határa, figyeld meg alaposan mennyire erős és milyen hosszú ez a vonal. Ha ezt megtetted, hasonlítsd össze a leginkább megfelelő képpel, majd olvasd el a hozzá tartozó leírást!

What-Your-Heart-Line-Says-About-Your-Love-Life-and-Relationship-With-Others

A

Ha a szívvonalad a középső ujjadnál kezdődik, akkor egy igazi vezető egyéniség vagy, egy ambiciózus, független és intelligens ember, akinek nem jelent problémát meghozni a döntéseit. Nehezen tűröd, ha bárki irányítani próbál, és ez igaz a szerelmi életedre is egyaránt. Ha úgy érzed, túl szoros a “póráz”, inkább választod a magányt, mint a kínzó együttlétet. Nem félsz kockáztatni, mindig a szíved és az akaratod alapján cselekszel. Kevésbé vagy hideg másokkal, inkább az érzékenyebb típusba tartozol, aki nem fél kimutatni az érzéseit.

B

Ha a szívvonalad a középső ujjad és a mutató ujj között kezdődik, akkor te vagy a megtestesült kedvesség. Nehezen bízol meg másokban, sokszor évekre is szükség lehet, hogy elnyerje bárki a bizalmad. Szeretsz egy burkot alkotni magad körül, amit önmagad védelmére használsz. Józan ésszel döntesz minden helyzetben, soha nem vagy elhamarkodott és meggondolatlan. Fontos számodra a jövő és a tervek, célok megvalósítása, ezért pedig ha kell keresztül mész mindenen. Nagy a tűrőképességed és nem riadsz meg semmilyen munkától sem. Szeretnek az emberek, de sokan nem tudják kivárni a bizalmad kialakulását, ezért fordulnak el tőled.

C

Ha a szívvonalad a mutató ujjadnál kezdődik, ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezel, mint az A pontban leírtak. Egy született vezéregyéniség vagy, akinek a tanácsára és a biztatására szükség van az embereknek.

D

Ha a szívvonalad a mutatóujj és a hüvelyujj között kezdődik, akkor tele vagy türelemmel, gondoskodással és jó szándékkal. Pont azok a tulajdonságok az erősségeid, amelyek ma már kivesztek az emberekből. Nehéz téged kihozni a sodrodból, a legrosszabb helyzetben is képes vagy nyugodt maradni. Szeretsz gondoskodni mások felől, ha tehetnéd, mindenki számára otthon, meleget és szeretetet adnál. A jó szándékod és a szíved sokszor a veszted, mert a pozitív tulajdonságaid miatt sokan visszaélnek a szereteteddel. Ennek ellenére sem haragszol, vagy gyűlölsz, te olyan vagy, mint egy angyal, aki bárkinek meg tud bocsátani.

Szerző: tudasfaja.com

 

loading...