Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Megfejtették Nostradamus 2018-ra írt jövendöléseit! Ez vár ránk jövőre!

Megfejtették Nostradamus 2018-ra írt jövendöléseit! Ez vár ránk jövőre!

Hirdetés

Próféciája szerint minden Földlakónak óriási változásokra, és egy mindent elsöprő kataklizmára kell felkészülnie.

Bár a 2017-es év sem telt el eseménytelenül, és még bőven hátravan belőle 4 hosszú hónap, Nostradamus 2018-ra vonatkozó próféciáit már most elkezdteék emlegetni.

Hirdetés

Jövőre ugyanis olyan dolgok várnak ránk, mely dolgok egyén és nemzetet alaposan próbára tesznek majd.

2017-ben bekövetkeztek szép sorban a dolgok, amiket Nostradamus megjósolt. Több globális kataklizma kezdett el kibontakozni, és láttuk a Föld felett gyülekező viharfelhőket.

Azonban a nagy vihar, a kataklizmák kiteljesedése feltételezhetően csak 2018-ban megy végbe.

Ha igaza lesz, akkor ugyanis több számottevő, az egész világit átalakító esemény jön el majd a bolygó lakóinak életében.

Egy nagyon nehéz, háborúkkal és óriási katasztrófákkal teli időszak.

Nostradamus szerint 2018-ban a halottak feltámadnak majd. Ezt sokak szerint szó szerint kell érteni, és egy közelgő zombi apokalipszistől kell majd tartani, vagy valamiféle veszettséggel kapcsolatos járványtól.

Mások viszont átvitt értelemben próbálják a nagy próféta szavait értelmezni.

Ez esetben jelentheti azt is, hogy sikerrel járnak egyes, a feltámasztásokra tett kísérletek az orvostudományban, melyben pont 2018-ban várnak egy jelentősebb áttörést.

Hatalmas változások indulnak be a nemezetek életében, és a politikai és egyéb hatalmi erőviszonyok világszerte átrendeződnek majd.

Mindemellett óriási, különálló természeti katasztrófák fogják sújtani az egyes kontinenseket. Ennek jelei már megkezdődtek: a Harvey hurrikán után most az Irma hurrikántól kell tartania Amerikának.

A Nostradamus-jóslatokból kiderül az is, hogy Franciaországból indul majd meg egy olyan megállíthatatlan kataklizma, mely végig gyűrűzik majd egész Európán. Sokak szerint ez maga a terrorizmus, vagy egy polgárháborús helyzet lesz, amikor a polgárok megelégelik a muszlim rémuralmat, és elzavarják a bevándorlókat, minden eszközt bevetve, ami csak létezik.

Utal a Vezúv egy újabb, óriási kitörésére, és egy Amerikát sújtó gigantikus földrengéssorozatra is, mely feltehetően a Yellowstone szupervulkán kitörése is lehet majd.

Hogy ebben az évben, vagy jövőre elkezdődik-e a rettegett világháború? Nagyon afelé haladnak a különféle folyamatok, hogy erre a kérdésre végül igennel kelljen válaszolnunk. Nostradamus világos jóslatai mindig beváltak, és úgy tűnik, a világ teljes sebességgel robog egy katasztrofális végkifejlet felé.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás:avilagtitkai.com

Hirdetés
loading...