Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG MEGÉRKEZETT! Hétvégi horoszkóp május 23.-24. – Csillagjegyek, figyelem!

MEGÉRKEZETT! Hétvégi horoszkóp május 23.-24. – Csillagjegyek, figyelem!

A csillagjegyek legnagyobb része energikusan indul neki a hétvégének, de azok, akik nem, szintén lendülethez jutnak némi minőségi pihenés után. Alapvetően mindenkinek ideálisan fog telni ez a két nap. Élvezzük ki ezt a pozitív fázist!

Lássuk, hogy melyik csillagjegy mire számíthat ezen a hétvégén.

Kos

Nagyon dinamikus és akaratos leszel a hétvégén. Annyira pörögni fogsz, hogy a többiek már abban elfáradnak, ahogy néznek téged. Mindenkit sürgetsz, haladni akarsz a dolgokkal, nem elkésni sehonnan, minden úgy legyen, ahogy a fejedben kialakult. Érdekes módon a túlzott fontoskodásod miatt mégsem fogsz senkivel összetűzésbe kerülni, hiszen mindent szeretetteljesen adsz majd elő. Ne feledd, hogy hétvége van, ilyenkor azért annyira nem hajt a tatár.

Bika

Egy igazán idilli hétvégére számíthatsz, persze ezért neked is hoznod kell néhány jó döntést. Első körben, ne akarj most senki olyannal találkozni és időt tölteni, akivel szemben szemernyi ellenérzésed is van. Az ilyen ügyek megbeszélését hagyd máskorra. Most a szeretet jegyében teljen ez a két nap. Jusson időd a családodra és a barátaidra is. A program lényegében mindegy csak együtt legyetek.

Ikrek

Fantasztikus hétvége vár rád. Ne szalassz el semmilyen lehetőséget. Vesd bele magad bármilyen kalandba, ami eléd kerül. Menj el új helyekre, találkozz új emberekkel. Ez a két nap az ‘igen’-ekről kell, hogy szóljon. Haladj az árral, légy nyitott és hidd el, hogy bármi lehetséges. Nem is tudod, hogy a hited milyen nagy szerepet játszik a dolgok alakulásában. A pozitív hozzáállásod csodás kapukat fog nyitni a jövődre.

Rák

Lehet, hogy kidolgoztad a lelked is az elmúlt héten, mégis olyan energikusan ébredsz fel, mint aki átaludt egy teljes napot. Ha így érzed magad, ne firtasd az okát, inkább használd ki, amíg tart. Itt az ideje kimozdulni a természetbe és olyan programokat csinálni, amik feltöltenek. Barátostól, családostól vagy egyedül. Hiszen te olyan vagy, aki nem riad vissza az egyszemélyes programoktól. Talán kipróbálhatnál valami olyan dolgot is, amit eddig még soha, de mindig is kacérkodtál a gondolattal.

Oroszlán

Bízz a megérzéseidben ezen a hétvégén, mert jó irányba fognak kalauzolni. Tedd azt, amihez kedved szottyan. Ne tervezd meg előre a két napot, egyszerűen csak sodródj az eseményekkel. Ha utadba kerül egy program és nem tetszik, mondj rá nemet, ha eszedbe jut valami más vagy éppen csak lazsálnál otthon, akkor válaszd azt. Senki nem kötelez semmire és te amúgy sem hagynád.

Szűz

A munkát a munkahelyeden kell végezni. Otthon csupán néhány apróbb teendővel foglalkozz és élvezd ki a családdal töltött időt. Amúgy is azt érzed, hogy egy kiadós pihenés már rád férne, ezért ne is akard magad leterhelni, mert rosszul sülhet el. A jövő hétre is szükséged lesz energiára, de ha nem töltöd fel az elemeidet, milyen forrásból fogsz meríteni? Pontosan. A szeretteiddel töltött idő és a jó alvás viszont épp erre jelent megoldást.

Mérleg

A hétvégédet bölcsen oszd be, mert hiába szeretnéd, két napnál neked sem lesz több belőle. Ugyan sok programon szeretnél részt venni, de az fizikai lehetetlenség. Nézd ki a két vagy három legszuperebbet és azokat szervezd be magadnak. A fennmaradó időben pedig pihenj is egy kicsit. Nincs értelme túlpörgetni magad, mert hétfőn ki leszel merülve. Ha akad némi házimunka, ami már nem tűr halasztást, akkor gyorsan tudd le szombat délelőtt.


Skorpió

Nagyon energikus leszel a hétvégén, aminek természetesen örülsz és a legjobb az egészben, hogy másokat is képes leszel húzni magaddal, így társakra lelsz a kalandozásban. Egy percig sem gondolkodsz azon, hogy kimozdulj-e vagy sem. Neked igazából mindegy, hogy mi lesz a program, csak mehess, mozoghass. Nappal sport vagy túra, talán csak egy nagy séta, este tánc? Mind jöhet! Vasárnap adj magadnak egy szusszanásnyi időt. Pihenni a természetben is lehet, ha az esik jobban és az idő is engedni.

Nyilas

A szombati napod első fele nem lesz olyan izgalmas, de ilyennek is lennie kell néha. Az otthoni teendők le fognak foglalni, de emiatt kár lenne bosszankodni, hiszen helyetted úgysem fogja senki megcsinálni, ráadásul, ha végzel, sokkal megkönnyebbültebb leszel. Késő délután, este felé azonban mozdulj ki, pezsdítsd fel magad, menj el sétálni a pároddal, vagy szórakozni a barátaiddal. Az egész napot nem lehet a négy fal között tölteni. Vasárnap pihenj, lazulj el, és ha van olyan magánéleti probléma az életedben, amit jó lenne már magad mögött tudni, akkor foglalkozz vele.

Bak

Végre egy hétvége, amikor nem azon gondolkodsz, hogy mi mindent kellene csinálni, mennyi teendővel vagy elmaradva. A héten is kijutott munkából bőven, mégis mellette is intézted a dolgaidat szép sorban. Ezért cserébe a hétvégédet úgy alakíthatod, ahogy neked tetszik. Egy kis buli a haverokkal, közös program a családdal, mindkettő belefér. Vasárnap mozdulj ki a természetbe is, az mindig pozitív hatással van rád. Este elégedetten fogod álomra hajtani a fejedet.

Vízöntő

Légy óvatos a hétvégén önmagaddal szemben, hiszen hirtelen indulatok törhetnek a felszínre belőled, amin talán még te magad is meglepődsz. Ez annak az eredménye is lehet, hogy túl sokáig folytattál el magadban olyan dolgokat, amiket nem kellett volna. Senki nem várja el, hogy mindig kirobbanóan boldog legyél. Ha problémád van, azt inkább őszintén beszéld meg még azon melegében, ne kelljen az ilyen pillanatokat átélni. Vasárnapra már lehiggadsz, és tiszta fejjel gondolod majd át a történteket.

Halak

Ha elnyűttnek érzed magad, az teljesen természetes, hiszen elég keményen dolgoztál a héten és akadtak egyéb elintéznivalóid is, amik nem tűrtek halasztás. Most viszont ideje átadnod magad a pihenésnek. A víz közelsége mindig el tud lazítani, ezért érdemes lenne ellátogatnod egy tóhoz vagy folyóhoz és kikapcsolnod az agyad. A napsütés is pozitív hatással lesz rád. A nap későbbi részében keress fel rokonokat, barátokat és töltsétek az időt kellemes beszélgetéssel, közben valami finom is rotyoghat a tűz felett.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...