Kezdőlap AKTUÁLIS Megérkezett az előrejelzés – Ekkor érkezik a 20 fokos meleg

Megérkezett az előrejelzés – Ekkor érkezik a 20 fokos meleg

Hirdetés

Tavaszias napokat élünk meg, és az egész télre jellemző volt az enyhe időjárás. Az elkövetkező napok sem lesznek hidegek, hétfőtől mennek újra átmenetileg 10 fok alá a maximumok.

 

Hirdetés

 

Szombaton felhős, borongós időre készülhetünk, a Dunántúlon többfelé, délen helyenként, másutt néhol számíthatunk esőre, záporokra. Sokfelé élénk, helyenként erős lesz a nyugati-északnyugati szél. Kora délután 8-13 fok valószínű – írja az Időkép.

Vasárnap hosszabb-rövidebb időre mindenhol kisüt a nap, reggel délen eshet, estétől az északi tájakon számíthatunk esőre, záporra.Az északi hegyekben havas eső, kevés hó hullhat. Élénk, erős nyugati-délnyugati szélre, valamint 6-13 fokos délutánra kell készülni.

Hétfőn egy újabb hidegfront hozhat északnyugatira forduló erős, néhol viharos szelet, valamint esőt, záporokat. Keddre kisebb lehűlés érkezik, gyenge faggyal indulhat a nap, és a maximumok is a legtöbb helyen 10 fok alatt maradnak. Viharos szélre, de napos időre van kilátás.És hogy a hőn áhított 20 fokos maximum mikor jöhet el. Az Accuweather időjárási portál szerint még nagyon sokára.

Egészen pontosan május ötödikét jelölték meg, amikor is először érezhetjük a bőrünkön a kellemes meleget. A napsütést kevésbé, hiszen esős időt jósolnak, de fáznunk biztosan nem kell majd.

Hirdetés
loading...