Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Megérkezett a hétvégi horoszkóp!- Csillagjegyek nagyon jól figyeljetek!

Megérkezett a hétvégi horoszkóp!- Csillagjegyek nagyon jól figyeljetek!

Ez a hétvége a legtöbb jegy számára tele lesz izgalmakkal, érdekes eseményekkel, újdonságokkal. A Rákoknak különösen fontos magukat helyezni a fókuszba, az Oroszlánoknak érdemes rizikót vállalni, a Vízöntők pedig problémamegoldó képességükkel kell, hogy brillírozzanak.

 

Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mit ígér az előttünk álló hétvége.

Kos

A hétvége jelszava a mozgalmasság. Mindegy, hogy mit csinálsz, csak ne maradj a négy fal között. Találkozz a barátokkal, szervezz programot a családdal, menj el kirándulni, segédkezz valahol, végezz önkéntes munkát, vagy amit el bírsz képzelni. Nyár van és a lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen. Ha meghívást kapsz valahová, ne mondj nemet, hiszen sosem tudhatod, hogy mit nyersz általa. A nagy dinamikusság mellett pedig ne felejts el pihenni sem, este legalábbis mindenképpen aludd ki magad. Ne az ébresztőóra keltsen reggel.

Bika

Tele leszel energiával és zseniális ötletekkel ezen a hétvégén, amit szívesen osztasz majd meg a környezeteddel. Pozitív visszaigazolásban lesz részed és közösen is gondolkodni fogtok a megvalósításon. Ha úgy érzed, hogy kirúgnál a hámból, buliznál, jókat ennél vagy innál, most senki nem fogja megtiltani neked, még a lelkiismereted sem. Néha kell egy kis féktelenség, a lényeg, hogy ez ne legyen rendszeres. Ennyit még tolerál a tested és ilyenkor, ha ideig-óráig is, de felturbózhatod magad.

Ikrek
Úgy érzed, hogy befásultál és a napi rutin teljesen kiölte belőled a kalandvágyó szellemet. Érzed, hogy szükséged van egy kis felfrissülésre, legfőképpen szellemileg. Gondolkodj el rajta, hogy milyen szokásokon és hiedelmeken kellene változtatnod ahhoz, hogy új lehetőségek, új impulzusok érkezhessenek az életedbe. Talán ezen a hétvégén semmi formabontó nem fog történni, de az alapokat már megteremted hozzá, hogy a jövőben kitárulhasson eléd a világ. Álmodozz és tervezgess, és ne feledd, még egy hónap van a nyárból.

Rák

Fontos, hogy ezen a hétvégén hallgass a tested jelzéseire a lelked üzenetére és azt tedd, amit jónak vélsz, természetesen önmagadra nézve. A mögötted álló hét tele volt tennivalókkal, sokat segítettél másoknak és emiatt magadra nem is jutott időd. Ezt mindenképpen be kell pótolnod. Kényeztesd magad, vegyél magadnak valamit, amire már régóta vágysz, de mindig sajnáltad kiadni érte a pénzt. Nem is az a lényeg, hogy megéri-e az árát az adott dolog, sokkal inkább az fontos, hogy mit vált ki belőled. Az eredményezett elégedettség és öröm ugyanis hosszú távon is kifizetődő lesz majd.

Oroszlán

Lépj a tettek mezejére ezen a hétvégén. Ne félj rizikót vállalni, ne félj őszinte lenni, cselekedj a szíved szava szerint. Ha döntéshelyzetbe kerülsz, válaszd azt az utat, amelyet az első sugallat javasol. Ne akarj másoknak megfelelni, mert annak előbb vagy utóbb úgyis rossz vége lesz. Ha egy új állás, egy új otthon, egy új szerelem vagy bármilyen nagyobb változás lehetősége kerül eléd, akkor ne hezitálj sokat, hiszen mélyen belül mindig tudod, hogy mi neked a legjobb. Van, hogy nem kell túlagyalni a dolgokat, mert a válasz azonnal érkezik.

Szűz

Lendületes, nyitott és mondhatni kalandvágyó leszel ezen a hétvégén. Minden tettedet a szenvedély és a dinamizmus fogja uralni. Tudatosan is irányítani fogod az események folyását és nem fogsz udvariasságból nemet mondani olyan dolgokra, amelyek nem okoznak neked örömet. Oda fog húzni a szíved, ahol szeretettel fogadnak és ahonnan tudod, hogy gazdagabban térsz majd haza. Ez egy nagyon bölcs döntés a részedről, gyakorolhatnád többet. Ha valamilyen akadály áll a te vagy a társaságod útjába, arra is könnyen megoldást fogsz találni.

Mérleg

Legyen ez a hétvége a kalandoké, a felfedezésé és az izgalmaké. Sok olyan dolog van az életben, amire mindig is vágytál, de valamilyen megmagyarázhatatlan erő visszatartott tőlük. Talán nem akartad megszegni a saját szabályaidat vagy nem volt benned elég mersz megtenni bizonyos rizikós lépéseket. Eljött a te időd. Ismerkedj meg új dolgokkal, hiszen mélyen érzed, hogy húz a szíved hozzájuk. Lehet az egy új sport, egy távoli kultúra, egy új nyelv vagy bármi, amire ha rágondolsz, már felpezsdül tőle a véred.

Skorpió

Teljes pozitív hangulatban fog telni számodra ez a két nap, amely lehet, hogy nem lesz kalandos, ám annál érdekesebb és kielégítőbb, hiszen sok érdekes esemény kínálkozik előtted, amelyek közül a számodra legszimpatikusabbakat ki is választhatod. Ne maradj otthon, kár lenne az elszalasztott élményekért. Új ízek, tánc, szórakozás és tartalmas beszélgetések olyan emberekkel, akiket eddig nem ismertél, és akikből talán élethosszig tartó barátok válhatnak.

Nyilas
Alapvetően a mögötted álló hét sem terhelt le olyan mértékben, hogy ne lenne energiád hétvégére és a pihenést kellene fókuszba helyezned. Bátran indulj neki a nagyvilágnak, bulizz, szórakozz úgy, ahogy általában nem szoktál. Semmi esetre se maradj otthon, mert ott új impulzusok nem fognak érni és erre most nagy szükséged van. Ki kell szakadnod a hétköznapok monoton fogásából, így a munka, legyen az szakmai vagy otthoni teendő, most ki van zárva. Két nap önfeledtség segít feltöltődni.

Bak

A munkahét eléggé leterhelő volt számodra, ám szerencsére a kedvedet nem rontotta el, pozitívan indulsz neki a hétvégének. Az igaz, hogy egy alapos pihenés rád fér, amit azzal ki is tudsz elégíteni, ha hétvégén nem az ébresztőórára kelsz. Aludd ki magad és kezdődhet a móka vagy a kellemes pihenés és lazulás. Csak rajtad áll, hogy mit választasz, mi esik most a legjobban. Ha társaságra vágysz, abban sem lesz hiány, hiszen a jó kedved sokakat vonz, még akkor is, ha nem akarod kirúgni a ház oldalát. Egy jó hangulatú beszélgetés mindenkinek kedvére való lesz.

Vízöntő

Előre nem látható események történhetnek meg a környeztedben, amelyekre felkészülni ugyan nem tudsz, de ha előveszed erős tulajdonságaidat, akkor nem fognak maguk alá gyűrni a történések. Többek között a jó logikádra, türelmedre, problémamegoldó képességedre és a jó szívedre kell hagyatkoznod. Ha fontos döntést kell meghoznod, ne hezitálj sokáig, a bensőd úgyis azonnal megadja neked a választ. Lehet, hogy mások helyett is neked kell gondolkodnod, de ettől ne ijedj meg, képes vagy rá és nagy a valószínűsége, hogy így mindenki jobban is jár. Érdekes dolgokra derülhet fény idő közben.

Halak

Első dolgod, hogy elengedd a zsúfolt, leterhelő hétköznapokat. Második, hogy a hétvégére csak olyasmit tervezz, ami kikapcsol, ellazít és feltölt. Ezek az aranyszabályaid, amiket semmi áron nem szeghetsz meg. A saját érdekedben mondjuk. Egy igazán jó hétvége vár rád, amelyben minden úgy alakul majd, ahogy szeretnéd, szóval bátran iktass be izgalmas, mozgalmas programokat és pihenést is. Így áll majd be az egyensúly. Az sem kizárt, hogy te fogod felrázni a társaságot remek ötleteiddel.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...