Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Megérkezett a 2018-as nagy nyári horoszkóp minden csillagjegynek! Lesz olyan csillagjegy, akit...

Megérkezett a 2018-as nagy nyári horoszkóp minden csillagjegynek! Lesz olyan csillagjegy, akit érnek majd meglepetések…

Hirdetés

Észre sem fogjuk venni és már lenge ruhákban legyezzük magunkat a tűző napon. Ha érdekel, hogy mire számíthatsz idén nyáron, akkor engedünk neked némi betekintést.

Kos

Ezen a nyáron alkalmad nyílik valami igazán nagy dologban részt venni és olyat alkotni, ami hosszú ideig biztosítani fogja számodra az anyagi biztonságot. Egy alapos tervezés után, akár már a nyár végén elkezdhetitek a munkát. Lehet, hogy a pároddal, egy jóbarátoddal vagy egy jó ismerőssel fogsz összeállni, a lényeg, hogy tartsd nyitva a szemed és ne engedd elúszni a lehetőséget.

Hirdetés

Bika

Számodra a nyár igazán üdítő lesz. Ha párkapcsolatban vagy, akkor csak úgy szikrázni fog körülöttetek a levegő. Ha párt keresel, akkor szinte erőfeszítés nélkül fogsz hódítani. Pár erőteljes szó vagy gesztus és a lábad előtt hever az igazi. Ez a belső izzás másokra is hatással lesz a környezetedben. Csak úgy vonzod majd az embereket magad köré. Egy percig sem fogsz unatkozni.

Ikrek

Első körben az anyagi helyzetedben fog bekövetkezni pozitív változás. Ugyan eddig sem lehetett okod panaszra, de nyáron a bolygók állása is neked kedvez majd. Nem csak a munkádban profitálsz, de szerencsejátékon is nyerhetsz, ugyanakkor váratlan ajándékok is az öledbe hullhatnak. Emellett szerelem téren is sikereket érhetsz el. Találkozhatsz a nagy ő-vel, akivel a nyár végére komolyra fordulnak a dolgok és végre stabilitást érezhetsz párkapcsolati téren.

Rák

A családod körében fogsz nagyon sok kellemes percet eltölteni. Mély és hosszú beszélgetésekre számíthatsz, ami megerősíti a kötelékeket köztetek. Ettől nagyon feldobott és egyben kiegyensúlyozott leszel. A munkahelyeden is pozitív változásokra számíthatsz. Végre abba a pozícióba kerülhetsz, amire mindig is vágytál.

Oroszlán

A bolygók állása kedvezni fog a szerencsédnek a munkahelyeden. Sok elismerésben részesülsz majd, mivel ügyesen kamatoztatod a képességeidet. Ennek okán előrelépésre is számíthatsz, akár vezetői pozícióba is kerülhetsz. A sikerélményeid miatt egyre motiváltabb leszel, és szinte minden összejön majd, amibe belefogsz. Ha voltak rosszakaróid eddig, azokat is könnyűszerrel lefegyverzed majd.

Szűz

Számos lehetőséget tartogat számodra a nyár, csak légy képes felismerni őket. Jó, ha nyitott szemmel jársz, kár lenne elszalasztanod. Munka téren szerencsés időszak következik, így előrelépésre is számíthatsz. Fontos, hogy hallgass a megérzéseidre, mert nagyon pontosan fognak üzenni neked. Egy új barátság is közeledik feléd, ami egy élethosszig tartó kapcsolat kezdete lehet.

Mérleg

A szerencse a pártodra fog állni, és amit a fejedbe veszel, az sikerülni is fog. Egy nagyon jó ötlet pattan ki az elmédből, amivel kapcsolatban sokakat meg tudsz majd győzni és ennek kapcsán jelentős anyagi fellendülésre számíthatsz. A nyár kifejezetten pörgősen telik majd, azt sem fogod tudni, hová kapkodd a fejed a programok tömkelegében.

Skorpió

Ha valamit lehet boldog nyárnak nevezni, akkor a tiédet mindenképpen. Egy kedves ismerősöddel olyan mély, bensőséges viszonyt alakítotok ki egymással, amelyre egyikőtök sem számított volna. Lehet, hogy egy erős barátságról van szó, de ugyanilyen eséllyel válhat igaz szerelemmé is. Ez az ismerős a későbbiekben nagy támaszod lesz.

Nyilas

Csodás kisugárzásod lesz a nyáron, ami sok ember figyelmét rád szegezi majd. Egy olyan embert is erőfeszítések nélkül képes leszel magadhoz vonzani, akiről már régóta fantáziálsz. Mivel nem hirtelen fellángolásról lesz szó, ezért a kapcsolat lassan fejlődik ki és erős gyökereket növeszt. Az igazi szenvedély csak ezután következik majd.

Bak

Teljesen kiegyensúlyozott leszel ezen a nyáron. Nem a pörgésről fog szólni az életed, de te ezt egyáltalán nem bánod majd, hiszen a békés pihenés és nagy beszélgetések, amiket a családoddal és a barátaiddal töltesz majd, abszolút kikapcsolnak. A nyár végén úgy fogod érezni, hogy ennél jobban nem is telhettek volna ezek a hónapok.

Vízöntő

Áttörő ötletek születnek meg a fejedben ezen a nyáron, ami nagy sikereket hozhat számodra és teljesen új irányba fordíthatja az életedet. Szerencsés leszel, mert olyan emberrel/emberekkel találkozhatsz, akik az elképzeléseidben támogatnak majd és így mindannyian profitálhattok belőle. Az ellenállhatatlan kisugárzásod már csak hab lesz a tortára.

Halak

Az eddig benned megszületett zseniális ötleteidet végre pénzre tudod majd váltani. Nagy sikereket érhetsz el, ha valóban hiszel magadban és figyelsz a jelekre. Egy olyan emberrel hoz össze a sors, aki felismeri a benned rejlő tehetséget és segít majd kamatoztatni azt. Nyár végén egy olyan lehetőséggel találkozol szembe, ami igazi nagy üzletet hozhat számodra.

tudasfaja.com

Hirdetés