Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Megcsókolta felesége holttestét és összeesett… 8 órával később gyerekei számára világossá vált,...

Megcsókolta felesége holttestét és összeesett… 8 órával később gyerekei számára világossá vált, hogy nem is történhetett másként!

Ez a megható történet Yvonne és Robertről szól, akik a Csendes-óceán déli részén fekvő Niue szigetén találkoztak először. Azon az estén Robert elvitte a fiatal lányt motorozni és azonnal egymásba szerettek. Ez 54 évvel ezelőtt történt…

Yvonne vette a bátorságot és Robert fülébe suttogta, hogy szeretlek. Nem is történt semmi baj, mivel Robert is első látásra beleszeretett a lányba. A két szerelmes pár hamar rájöttek arra, hogy egymás nélkül nem tudják elképzelni az életüket. Amikor összeházasodtak, Yvonne mindössze 18 éves volt, Robert pedig 23 éves fiatalember.

Boldogan éltek, összesen négy gyermekük született, és évtizedek múlva is annyira szerették egymást, mint az első nap, amikor találkoztak. 2015-ben azonban boldogságuk véget ért.

Robert súlyos autóbalesetet szenvedett, ennek ellenére azonban kisebb sérülésekkel megúszta, de az orvosok az alapos vizsgálatok során szörnyű dolgot fedeztek fel: Robert tüdején és máján is rákos daganatot fedeztek fel. A rák már annyira előrehaladott állapotban volt, hogy az orvosok azon csodálkoztak, hogy Robert még mindig életben van.

Forrás:blogmania.hu

loading...