Kezdőlap AKTUÁLIS Megcsalta a férje, majd beadta a válópert. Amit a nő ezután tett,...

Megcsalta a férje, majd beadta a válópert. Amit a nő ezután tett, mindenki számára példa értékű lehet!

Hirdetés

A megcsalás, a válás és az újrakezdés minden ember életében egy nagyon nehéz feladat, senkinek sem könnyű ugyanis megválni egy megszokott, jól felépített élettől.

Az alábbi történetet egy olyan nő meséli el, akit megcsalt a férje, majd elvált tőle és mindennek tetejére még azt is hagyta, hogy egyedül nevelje fel közös kisfiúkat. A nő ezt követően olyan dolgot tett, ami mindenki számára tanulságos példa lehet az életben!

Hirdetés

Van egy csodálatos kislányom, és pont most szólt a főnököm, hogy előléptet, így most már jóval több pénzt keresek, mint a férjem valaha. Ő azt hitte, hogy a válással a padlóra küld, de nem tudta, hogy mire vagyok képes magamért és a kislányomért. Őt viszont kirúgták az állásából, most az anyjánál él.

Egyedülálló anya vagyok, aki senkitől sem kap segítséget. Elköltöztem abból a házból, amit együtt vásároltunk, nem használom azt a kocsit, amit együtt vettünk, és mikor ránézek a kislányomra, arra gondolok, hogy az apja nem érdemli meg őt.

A válást követően egy másik városba költöztem, ahol remek állást ajánlottak. 10 órát töltök házon kívül, de mikor hazaérek, van időm játszani a kislányommal, kényelmesen lefektetem, még mesét is olvasok.

Reggel kimerülten ébredek, de a buszmegállóban már tele vagyok energiával, mert tudom, hogy azért dolgozom, hogy a lányomnak és nekem jó legyen. Még csak 9 hónapos, a múlt héten már kezdett lépegetni. Amíg én dolgozom, édesanyám vigyáz az unokájára.

Igen, az életem nehéz, de élek, és nem adom fel a harcot. A tündéremért mindent megteszek. A hónap végén nem marad nagyon sok pénz, miután kifizetem a számlákat, de nincs tartozásom, köszönjük, megvagyunk. Sosem fogom feladni! Ő elvette az otthonom, az autót, a biztonságérzetem, sőt, szinte mindenem. De ő elbukott, én meg erősebb vagyok, mint valaha.”

Hirdetés