Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A fiatal orvos, miután levezeti a szüléseket, elképesztő dolgot ad az édesanyáknak!

A fiatal orvos, miután levezeti a szüléseket, elképesztő dolgot ad az édesanyáknak!

Hirdetés

Néha van szerencsénk találkozni az életünkben olyan emberekkel, akinek a szíve tiszta arany. Habár nem szaladgálnak belőlük százával az utcán, tényleg léteznek, és sokszor azok lepnek meg minket a legjobban, akikről a legkevésbé gondolnánk.

Dr. Erik Bostrom Minnesota-ban éppen egy ilyen ember. Számára a legörömtelibb dolog az életben az, amikor babákat segíthet a világra. Azonban nem csupán emiatt került Erik a címlapokra.

Hirdetés

A 33 éves szülészorvos megalapozta hírnevét a környéken és nem kizárólag azzal, hogy leendő édesanyákat segít életük legfontosabb eseménye közben. Erik ennél tovább megy és minden egyes újszülöttnek személyre szóló takarót varr, saját kezűleg!

Kezdetben sok nehézséget okozott számára a varrás, de beletanult, hiszen valami igazán különlegessel szerette volna megajándékozni pácienseit. Minden egyes gyermek számára készít egyet, akinek a születését ő vezeti le.

Lacie Heitalati Dr. Bostrom egyik páciense. Nemrég adott életet kislányának és fogalma sem volt, hogy a doktor mivel fogja meglepni a két hetes ellenőrzésen.

“A kislányom két hetes ellenőrzésén bejött és azt mondta, hogy ‘Adni szeretnék valamit.’, majd odahozta ezt a gyönyörű rózsaszín takarót. A sűrű beosztása mellett időt szán arra, hogy ezeket megcsinálja a pácienseinek. Ez nagyon sokat jelent.” – mondta Lacie.

A videóban látható, hogy a takarón a baba neve, születési ideje és méretei is rajta vannak. Elképesztő!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés