Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Letette aludni az anyuka az ikreket, nem sokkal később váratlan dolog történt!...

Letette aludni az anyuka az ikreket, nem sokkal később váratlan dolog történt! Ezen a videón nevet a fél világ!

Az ikrek fantasztikusak. Nagyon erős kötelék van közöttük, szavak nélkül is képesek kommunikálni egymással, és ha mondanak valamit, van, hogy kizárólag csak ők értik.

Szülőként azt tapasztalja az ember, hogy mindenből kettő van. Dupla rendetlenség, dupla móka, dupla szeretet, dupla ijedtség.

Az egyik legnagyobb kihívás persze az, amikor ágyba kell tenni a gyerkőcöket. Amikor ez az anyuka arra kérte iker fiait, hogy menjenek lefeküdni, nem gondolta volna, hogy az ágyba bújás ilyen egyszerű procedúra lesz.

Amit az ikrek reagáltak anyjuk felhívására, teljesen hideg zuhanyként hatott…

Ahelyett, hogy elszomorodtak volna a ’lefekvés’ szó hallatán, a kicsi fiúk úgy kezelték a feladatot, mint a profik és már rohantak is a hálószobájukba.

Vicces napi rutinjuk ma már az egész világ arcára mosolyt csal

“Ezt a videót a család azon részének készítettem, akik messze élnek tőlünk, hogy láthassák, a fiúk kicsi koruk ellenére már milyen atléta mutatványokra képesek.” – magyarázta az anyuka.

“Soha nem tanítottunk nekik ilyesmit. Egyik nap annyit mondtam Zac-nek és Chris-nek, hogy ‘Lefekvés!’ és ezt csinálták válaszul. Egyszerűen az ágyukhoz rohantak és behuppantak.”

Az érdekes az egészben, hogy ez nem csupán egy egyszeri alkalmas móka volt.

“Teljesen ledöbbentem, amikor először láttam, hogy mit csinálnak. Azóta náluk ez már teljesen bevett szokás. Ez a kedvenc részük a napban, hogy beparkourozzák magukat az ágyba és figyelik, hogy kinek sikerül előbb.” 🙂

Nézd meg te is a mókás videót!


Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...