Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett a rajongók álla – Sosem találnád ki, ki lehet Marics Peti...

Leesett a rajongók álla – Sosem találnád ki, ki lehet Marics Peti új szerelme

Hirdetés

Úgy tűnik, Marics Peti nem tudja tovább titkolni új kapcsolatát: egy kollégája és egy közeli ismerőse is arról beszélt, hogy a zenészre újra rátalált a szerelem.

 

Hirdetés

Korábban a Blikk már beszámolt róla, hogy eges információk szerint a VALMAR klipjének forgatása során egy csinos, barna lány csavarta el Marics Peti fejét. Most pedig minden jel arra mutat, hogy a Tóth Andival való viharos szakítása után az énekes egy újabb fiatal tehetség oldalán találta meg a boldogságot: ő nem más, mint Kovács Gyopár színésznő, aki menyasszonyként tűnik fel VALMAR duó legújabb klipjében.Többeknek az is szemet szúrt, hogy a fiatalok a közösségi médiában követik egymást, illetve gyakran kedvelik is egymás posztjait. A híresztelések felröppenése óta az interneten sokan támadják Kovács Gyopárt, aki egyébként kísértetiesen hasonlít az énekes exbarátnőjére, Tóth Andira.

Egy közeli ismerős elmondása szerint pedig Peti és Gyopár sok időt töltenek együtt: közösen jelentek meg egy barát szülinapján, ráadásul az énekes a színésznő egyik színházi előadását is elment megnézni – értesült a Bors.

Egy közös ismerősünk szülinapjára elhozta Petit is. Nagyon jól érezték magukat együtt, nekem úgy tűnt, nagyon szerelmesek…

– mondta a neve elhallgatását kérő ismerős a lapnak.Ugyan hivatalosan még nem erősítették meg kapcsolatukat, a színésznő egyik kollégája – aki a neve elhallgatását kérte – elmondta, hogy a színházi világ egy része már hetek óta a fiatal párról és a kapcsolatukról pletykál.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kovács Gyopár (@kovacsgyoparr) által megosztott bejegyzés

Hirdetés