Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett a rajongók álla – Ő Harsányi Levente 20 évvel fiatalabb szerelme

Leesett a rajongók álla – Ő Harsányi Levente 20 évvel fiatalabb szerelme

Túl az ötvenen újra szerelmes Harsányi Levente! A rádiós most először érzi úgy, hogy megtalálta a másik felét. Lara és a műsorvezető között olyan szoros összhang alakult ki, hogy három hónap után Harsányi a gyerekeinek is bemutatta a kedvesét.

Meglátni és megszeretni egy pillanat műve – tartja a mondás, Harsányi Levente és kedvese, Lara pedig az élő példa arra, hogy ez a valóságban is igaz lehet. A műsorvezető ugyanis első látásra beleszeretett a nála fiatalabb hölgybe, akiről úgy érzi, az ideális társ a számára.– Egy véletlenszerű vacsorameghíváson találkoztunk, és valóban első látásra szerelem volt mindkettőnk részéről. A vacsora után felvettem a kapcsolatot Larával, és ráírtam. Innentől két hétig beszélgettünk, majd sor került az első randevúra is. Ahogy egyre jobban megismerem, úgy derül ki, hogy egyre több mindent szeretek benne. Imádom, ahogy alszik, ahogy néz, ahogy gondolkodik. Viccesen azt szoktam mondani a barátaimnak, hogy keresem benne a hibát, de nem találom. Valóban olyan ez most, mint egy tündérmese vagy egy hollywoodi film – áradozott a szerelméről Harsányi Levente.

Bár a kedvesével még nem költöztek össze, s egyelőre csak élvezik a közösen eltöltött időt, ám a nagy családi találkozásokon már túl vannak. Noha több évnyi korkülönbség van a szerelmesek között, a tökéletes összhangot semmi sem zavarja meg.

– A szerelem sosem hajszínhez, korhoz vagy lakhelyhez kötött, és mindenkinek azt kívánom, találja meg azt az embert, aki neki lett rendelve föntről. Három hónap után még nem gondolunk nagyon előre, azt azonban mindketten érezzük, hogy hiányzunk egymásnak, amikor nem vagyunk kettesben. Voltunk már közösen több programon is, és utaztunk is el már kettesben, de valószínűleg a nyáron is megyünk majd egy hosszabb útra. Egyikünk sem az kifejezetten tervezgetős típus, ezért nem is szoktunk leülni és előre kigondolni, hogy egy hónap vagy év múlva mi lesz. De bármi is lesz, azt közösen csináljuk.

Már túl vagyunk a nagy családi bemutatkozásokon, és Lara hosszú idő óta az első nő, akit bemutattam a gyerekeimnek. Nagy az egyetértés közöttük, és biztos vagyok benne, ez így is marad – áradozott Harsányi Levente, akinek két gyermeke született, a most 14 éves Nándor és a 8 éves Lilla.

loading...