Kezdőlap AKTUÁLIS Leesett a rajongók álla – Most derült ki Szabó Zsófi új szerelméről

Leesett a rajongók álla – Most derült ki Szabó Zsófi új szerelméről

Hirdetés

Mióta Szabó Zsófi szakított Shane Tusuppal, mindenki azt találgatja, ki lesz az utód. És mikor. Nos, lehet, hogy mindez eldőlt. Ugyanis a műsorvezető nemrég Olaszországban járt egy munka miatt – Zsófi tavaly május óta egy olasz divatmárka nagykövete, velük volt több fotózása –, és kollégái azt mondják, teljesen kicserélve jött haza.

 

Hirdetés

Környezetében többen is úgy gondolják, talán most felrúgta újévi fogadalmát, és mégis szerelmes lett. De egyelőre nagyon titkolózik.

– Zsófi az elmúlt egy évben több alkalommal is járt már kint a munka miatt – meséli egy kollégája. – Mindig szívesen megy, mert imádja ezt a munkát, az országot, az ottani emberek temperamentumát, és mindig jó hatással vannak rá ezek az utak. De most még feltűnőbb a változás: sokkal többet mosolyog, nagyon boldognak tűnik, látni rajta, hogy történt valami.

És gyakrabban nézi a telefonját, teljesen elbűvölve chatel valakivel. De semmi konkrétumot nem mesél. Nagyon hirtelen jöhetett valaki az életébe, mert mielőtt kiutazott, nem így viselkedett.

És többen is arra tippelnek, hogy esetleg egy olasz üzletember rabolta el a szívét, hiszen az ilyen fotózások alkalmával egyeztetnie kell a cég vezető képviselőivel is. Az biztos, hogy az olasz férfiak a lába előtt hevernek, hiszen köztudott, hogy imádják a szőke, kék szemű nőket.

Ráadásul, annak ellenére, hogy elmondása szerint nem akart pasit, Zsófi mindent megtesz annak érdekében, hogy 34 évesen is bombaformában legyen. Rengeteget sportol és nagyon odafigyel az étkezésre, nem véletlen, hogy egy világmárka reklámozására kérték fel.

Kedveli a domináns férfiakat

Zsófinak már több ismert párja is volt, akik külsőre ugyan nem hasonlítottak, de abban igen, hogy mind sikeres, vezető férfiak voltak – és jómódúak. Mártha Imrével, a Magyar Villamos Művek egykori vezérigazgatójával fél évig alkottak egy párt.

Utána jött az életébe Berki Krisztián, aztán Nagy Tamás Grandel, a Jóban Rosszban akkori producere, végül egy milliárdos üzletember, akit akkoribn csak „Horváth Éva exe”-ként emlegettek.

Utána találkozott Zsolttal, a nyíregyházi módos üzletemberrel, aki a férje és gyereke apja is lett. Majd a válás után jött Shane Tusup, akivel csúnya szakítás lett a vége, és akkor fogadta meg, hogy most egy kis szünet következik.

Hirdetés
loading...