Kezdőlap EZOTÉRIA EZO-VILÁG Láttad már álmodban a saját arcod? Jól vigyázz, mert ezt jelenti!

Láttad már álmodban a saját arcod? Jól vigyázz, mert ezt jelenti!

Az álmok lehetnek jók, kellemesek, felkavaróak és akár nagyon rémisztőek is, mindez sokszor nézőpont kérdése, de sokat függ attól is, hogy mit jelentenek valójában.

A saját arcunk

Ha álmodban kívülről látod saját magad, akkor ez nehéz döntésre utal. Komoly feladat elé állít téged az élet, amitől a saját boldogságod függhet.

A fej a ráció, az ésszerűség jelképe, ezért ha ezt látod az álmodban, az eszedre hallgass és ne az érzéseidre! Amennyiben a hangsúly a szemekre esik, a tudatalattid arra próbál figyelmeztetni téged, hogy légy szemfüles, és tartsd szemmel a környezetedben lévő embereket, konkrét helyzeteket. Ha viszont a szádon van a hangsúly az álomképben,  akkor a hallottakra, az elmesélt tartalmakra kell odafigyelned.Lehetséges, hogy olyan hírt kapsz, ami felkavar, vagy alaposan kibillent az egyensúlyodból.

Szomorú, megviselt, dühös arc

Ha így látod magad, ne számíts semmi jóra, legalább is semmilyen pozitív történésre.Bár egyes negatív álomképek épp az ellenkezőjére, azaz pozitív dolgokra utalnak, ebben az esetben tényleg valami rosszra kell számítanod, és jól teszed, ha felkészülsz a veszélyekre.

Boldog, mosolygós arc

Ha boldognak látod magad, ami az arcodra is kiül az álmaidban, akkor ez a belső lelki világodra mutat rá.Ha mosolyogsz, ez azt jelenti, bízol önmagadban, bármi is történjen. Amennyiben pihent, ellazult arcot látsz, szebbet, mint amilyen a valóságban vagy, arra utal, hogy szükségét érzed a változásnak, a külsőd felfrissítésének.

loading...