Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kutya nem akarta abbahagyni az ugatást, majd az anya ezt látta...

A kutya nem akarta abbahagyni az ugatást, majd az anya ezt látta a kiságyba nézve

Hirdetés

Amikor új gyermek születik a családba, nem ritka jelenség, hogy a testvér(ek) féltékenység jeleit mutatja. Mindi családja esetében is hasonló volt a helyzet, habár itt a féltékeny “testvér” a skótjuhászuk, Papillon volt. 

 

Hirdetés

 

Ahogy az újszülött, Rachel hazaérkezett, Papillon elkezdett rosszalkodni. Rágta a bútorokat és nagyon sokat ugatott. Az egyik leggyakrabban elhangzó mondat a családban az lett, hogy “Papillon, fogd be!”

Egyik nap, amikor Rachel végre elszenderedett, Mindi úgy gondolta, nagyszerű alkalom lesz ez számára, hogy lezuhanyozhasson és ő is aludjon egyet. Amikor elkezdte mosni magát, Papillon ismét ugatásba fogott.

Mindi nem sokat gondolkodott az okokon, egyszerűen csak élt a szokásos frázissal és kikiáltott, hogy “Papillon fogd be!”

Ám ekkor Papillon berobbant a fürdőszobába, bedugta a fejét a zuhanyfüggöny mellett és továbbra is ugatott Mindinek. Ekkor megszólalt az anya fejében a vészjelző és azonnal kiugrott a zuhanyzóból, hogy követhesse az ebet.

Papillon beszaladt Rachel szobájába, majd feltette a mellső mancsait a kiságy szélére, mintha azt akarná mondani, hogy “Nézd már meg a babát!!!”

Ekkor vette észre Mindi, hogy a kicsi szája lila és nem lélegzik.


Szerencsére Mindi tudta, hogy mit kell tennie, hívta a 911-et és újraélesztést hajtott végre. Rachel hamarosan újra lélegezni kezdett és el is szállították a közeli kórházba, ahol kiderült, hogy a nyelőcső és gyomor határán lévő záróizma nem elég erős, ezért az étel megrekedt benne és ez okozta a légzési problémát.

Akkor tudatosult Mindi-ben, hogy neki van a világon a legjobb kutyája és azt, hogy nincs annyi jutalomfalat a Földön, amivel ezt meg lehetne hálálni neki.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

Hirdetés