Kezdőlap AKTUÁLIS Kulcsár Edina drámai vallomása – Tényleg nem tudja, hogy esett teherbe

Kulcsár Edina drámai vallomása – Tényleg nem tudja, hogy esett teherbe

Hirdetés

Ahogy korábban megírtuk, Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk az első közös gyereküket várják, ezért a volt szépségkirálynő még a Dancing with the Starsban való részvételétől is visszalépett, helyébe Berki Mazsi érkezik a TV2 showműsorába.

Hirdetés

Kulcsár elmondása szerint nagy az örömük, hiába nem tervezték még a babát, épp ezért nem is érti, hogy hogyan jött össze.

Váratlanul jött, nem tudom,hogy hogy jött össze, mert elvileg nem kellett volna…” – fogalmazott a TV2-nek adott interjúban Kulcsár Edina, bár a részletekre nem tért ki, hogy mit ért pontosan ez alatt.Azt is elmesélte, hogy egy vasárnapi napon csinálta meg a terhességi tesztet, melynek pozitív eredménye sokkolta őt.

„Egy vasárnap délelőtt történt, amikor megtudtam, hogy lesz kisbaba. Akkor egy órán keresztül csak ültem és meredtem magam elé, hogy ez hogy történt, és hogy most mi lesz” – idézi a Bors a terhes Kulcsár szavait. A műsorral kapcsolatos terveit, a táncórákat teljesen áthúzta az a tény, hogy babát vár, ezért ezt is át kellett gondolnia, hogy még igaz, a terhessége korai szakaszában jár, de mégis el kell mondania, hiszen vissza kell lépjen a versenytől.„Nyilván nagyon örültem, de nagyonnagy volt bennem a frusztráltság,hogy már megvan szinte a koreográfiám, már mindent lefotóztunk, bejelentettünk, hogy ki mit fog gondolni, hogy fogják megoldani… Nagyon sok kérdés felmerült bennem” – magyarázta a harmadik gyerekével várandós édesanya, aki elárulta, hogy sokkos állapotban közölte a hírt az apával is.
Párjának, a rapper G.w.M-nek sem tudta, hogy hogyan fogja elárulni a nagy hírt, de a sors megoldotta helyette. “Délutánig próbáltam megtervezni, hogy hogyan fogom elmondani otthon a szerelmemnek, és annyira sokkot kaptam reggel, hogy elfelejtettem elrakni a tesztet, így nem tudtam neki elmondani, mert ő megtalálta. Ennyi volt a nagy meglepetés, de nagyon örült” – zárta gondolatait Kulcsár Edina.

Hirdetés