Kezdőlap AKTUÁLIS Közleményt adott ki az OTP – Áprilisban fog történni, minden ügyfelet érint

Közleményt adott ki az OTP – Áprilisban fog történni, minden ügyfelet érint

Hirdetés

Az OTP Bank ügyfeleit értesítette előre tervezett bankszünnapokról, melyek a banki rendszer fejlesztéseinek és karbantartásainak következményei.

 

Hirdetés

A tájékoztatás alapján szombaton, március 23-án 21:00 órától 23:00 óráig az OTP Bank telefonos ügyfélszolgálata nem lesz elérhető a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információkért.

Az OTP Bank további fejlesztéseket tervez áprilisban is, amelyek hatással lehetnek az ügyfelek szolgáltatásainak elérhetőségére.Április 1-jén 18:00 órától április 2-án hajnali 1:00 óráig ismét leáll a telefonos ügyfélszolgálat a csoportos beszedéssel és állandó megbízással kapcsolatos információkhoz.

Ezen kívül április 21-én, 12:00 órától egészen éjfélig a lakossági hiteligénylésekkel kapcsolatos szolgáltatások sem lesznek elérhetőek.

Ez érinti az ingatlan- és jelzáloghiteleket, személyi kölcsönöket, babaváró kölcsönöket, áruhitel szolgáltatásokat, hitelkártya igényléseket és folyószámlahitelekkel kapcsolatos ügyintézéseket.Az OTP Bank hangsúlyozza, hogy ezek a leállások és korlátozások előre tervezett fejlesztések, melyeknek célja az ügyfélelvárások teljesítése és az MNB által előírt bankszünnapokhoz kapcsolódó követelmények teljesítése.

A bank felhívja ügyfelei figyelmét, hogy tervezzék az ügyintézést ezeknek a leállásoknak a figyelembevételével, és az esetleges kellemetlenségek elkerülése érdekében időben intézkedjenek.

Hirdetés