Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A szülők 10 évig bánkódtak kislányuk miatt… amikor felbukkant előttük, nem hittek...

A szülők 10 évig bánkódtak kislányuk miatt… amikor felbukkant előttük, nem hittek a szemüknek!

Hirdetés

Már több mint tizenkét éve annak, hogy a hírhedt ázsiai szökőár Indonézia és Thaiföld egy részét elöntötte. A szörnyű természeti katasztrófa több mit 230.000 ember életét követelte, és számtalan ember megsebesült. A 2004-es katasztrófáról készült megdöbbentő fényképek az egész világot elárasztották és sokkolták.

A kis Raudhatul Jannah is az áldozatok között volt. A kislány bátyjával, Arif Pratama Rangkutival sétált, amikor a szökőár elérte a partot és elmosta őket. Szülőknek bele kellett törődniük abba, hogy mindkét gyermeküket elvesztették.

Hirdetés

Több mint egy hónap kétségbeesett keresés után a szülők feladták a reményt és abbahagyták a keresést. Mindenük odaveszett, a lakásuk is romokban állt, de legalább gyermekeik maradtak volna életben…

Csaknem 10 évvel a katasztrófa után, 2014-ben Raudhatuls nagybátyja felfigyelt egy lányra az úton, aki feltűnően hasonlított a kis unokahúgára. Alig tudta elhinni, de felcsillant benne valami remény és úgy gondolta, hogy utána érdeklődik. Megtudta, hogy a lányt egy özvegy öregasszony nevelte fel, akivel együtt él és homályosan visszaemlékezett arra, hogy kisebb korában elmosta a szökőár, de végül minden világossá vált.

A család felvette a kapcsolatot az öregasszonnyal és a kislánnyal és amikor találkoztak azonnal rájöttek, hogy az ők kislányuk még életben van: 10 év bánkódás után, végre átölelhették a 14 éves kislányukat. Valóban egy olyan csoda, amire senki sem várt. A találkozás pillanatában senkinek sem volt ereje visszatartani a könnyeket.

Raudhatul most újra a biológiai szüleivel él. A sors keze teljesen váratlanul megváltoztatta az egész életüket. Miután minden remény veszni látszott, a család most újra együtt lehet. Ha más nem, akkor ez a család biztosan tudja, hogy mit jelent az Isteni gondviselés!

Forrás:buzzblog.eu

Hirdetés