Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Kislánya hegéről készített képet az apuka, de erre nem számított mi lesz...

Kislánya hegéről készített képet az apuka, de erre nem számított mi lesz belőle!

Hirdetés

Mi zavar téged legjobban magadon? Biztosan el akarod takarni, rejteni a világ elől valamilyen módon, hogy senki ne vegye észre és méregessen miatta hosszasan. Azonban nagy valószínűséggel te sokkal nagyobb jelentőséget tulajdonítasz neki, mint bárki más a világon.

 

Hirdetés

Vegyük példának okáért a hegeket. Teljesen természetes dolog egy sérülés vagy műtét után, ám annak, aki viseli, bizonyára zavarba ejtő dolog.

Egy szerencsétlen lány története

Egy fiatal lány, aki a nyakán visel ilyen heget, nagyon szégyelli magát miatta. A heg egy operáció után maradt a bőrén. A lánynak Chiari-szindrómája volt, amelyet műtéttel hoztak helyre. Ez a rendellenesség azzal jár, hogy az agyszövet betüremkedik a gerincvelői régióba.

A lány koponyáját lényegében fel kellett nyitni és stabilizálni az agyszövetet. Sajnálatos dolog, mégis azt gondoljuk, micsoda bajnok ez a lány.

Sajnos ő nem így vélekedik róla. Soha nem meri felkötve hordani a haját, nehogy meglássák a heget.

Édesapja úgy gondolta, hogy tennie kell valamit a helyzettel. Annak érdekében, hogy megváltoztassa a lánya gondolkodását, a Twitter-hez fordult segítségért.


Az édesapa akciója

“A lányom (12) nem meri felkötve hordani a haját, mert egy heg van a nyakán. Úgy gondolja, hogy csúnya és fél attól, mit gondolnak majd róla az emberek. Szerintem viszont nagyon menő. Megtennétek, hogy bebizonyítjátok neki, nem csak az apukája gondolkodik így? A lájkokat és a kommenteket is nagyon nagyra értékelem. Köszönöm!” – írta az apuka.

A tweet azonnal szárnyra kapott és futótűzként terjedt tovább. Több, mint 60.000 megosztást és több, mint 223.000 kedvelést kapott. Az emberek továbbá bíztató kommenteket írtak a lánynak a hegével kapcsolatban.

Többek között ilyen kommentek születtek…

“A hegek a fizikai és szellemi erő jelei. Azt mutatják, hogy a lányod egy harcos. Amellett nagyon menő is.”

“Azok, akik megszólják, nem érdemelnek egy percet sem az életedből. Kösd fel a hajad és mutasd meg a menő hegedet nagylány!”

A legnagyobb hatást pedig valószínűleg azok a kommentek érték el, amelyekben az emberek saját hegeikről küldtek képet, sőt voltak, akiknek ugyanúgy a nyakán volt. Így a lány nem érezte magát egyedül a problémájával.

Milyen ötletes megoldás egy szerető édesapától. Ne szégyelljük tökéletlenségeinket!

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasaja.com

Hirdetés
loading...