Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ A kisgyermek anyjához sietett vérző sebekkel a lábán – Amikor a nő...

A kisgyermek anyjához sietett vérző sebekkel a lábán – Amikor a nő rájött mi az oka, nem akarta elhinni

A legtöbb gyermek imádja a játszótereket és miért is ne tennék? Hatalmas tér a szaladgáláshoz, szabad levegő, kis barátságok kialakulásának lehetőség és megannyi érdekes játék, izgalmas kaland. 

Mindeközben a szülők közeli padokon pihenve figyelhetik csemetéiket, hogy lehetőleg biztonságos ütemben haladjon a játék menete. Már amennyire egy játszótér veszélyes lehet. A következő történet is bizonyítja, hogy sosem lehet tudni…

Bár ritka eset, de előfordulhat, hogy egy amúgy barátságos helyről az ember a gyermekével ijedten rohan haza, ne adj‘Isten kórházba. Pedig pontosan ez történt Amy Smith-vel és kislányával, a 2 éves Demi-Mai-vel.

Anya és lánya éppen az angliai Kitson Park-ban, Torquay-ben terveztek egy kellemes napot eltölteni, ám a móka hirtelen rémálomba csapott át.

A kicsi Demi már ügyesen fel tudott mászni azon a kötélen, amely a csúszdához vezet és le is csúszott rajta. Amy egy távolabbi padról figyelte és éljenzett neki. Hamarosan azonban azt vette észre, hogy Demi kétségbeesetten szalad felé lecsúszva a csúszdáról.

Alig akart hinni a szemének, amikor meglátta, hogy a kicsi lába több helyen is el van vágva és vér folyik le a combján. A sokkos állapotba került anyuka azonnal észrevette, hogy mi okozta a bajt.

A csúszda alján üvegszilánkok feküdtek, amelyek úgy tűnt, szándékosan voltak odatéve. 

Amy azonnal a kórházba rohant a lányával, akit megvizsgáltak és elláttak, de szerencsére ölteni nem kellett a sebeit.

Később Amy kapcsolatba lépett a park felügyeleti szervével és tájékoztatta őket róla, hogy mi történt, mindamellett felhívta a figyelmüket, hogy haladéktalanul takarítsák fel az üvegszilánkokat, mielőtt valaki más is megsérül.

Amy mindamellett szeretné felhívni a szülők figyelmét is, hogy minden egyes alkalommal, ha játszótérre viszik a gyermekeiket, alaposan nézzenek körül a játékok környékén, mert bárhol lehet eldobott szemét, ami veszélyt jelent a kicsikre.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

loading...