Kezdőlap EZOTÉRIA ÉVES HOROSZKÓP Kínai horoszkóp 2018: Tudd meg, hogy mit tartogat számodra a Kutya éve!

Kínai horoszkóp 2018: Tudd meg, hogy mit tartogat számodra a Kutya éve!

A kínai horoszkóp szerint a 2018-as év a Kutya éve lesz, a jelszó pedig a CSELEKVÉS! A kínai újév 2018-ban február 16-án kezdődik és 2019. február 4-én ér véget. A kutya éve a tüzes Kakas (2017) évét követi és a föld Disznó (2019) évét előzi meg. A kínai horoszkóp szerint Kutya vagy, ha a következő években születtél: 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018.

A kínai asztrológiában egy adott év nemcsak egy állatjegyhez (patkány, ökör, tigris, nyúl, sárkány, kígyó, ló, juh, majom, kakas, kutya és disznó) kötődik, hanem az öt elem egyikéhez is: Arany (Fém), Fa, Víz, Tűz és Föld. 2018-as év a Föld elemének felel meg.

A 2018-as kínai horoszkóp azt jósolja, hogy a Kutya éve minden tekintetben jó év lesz, de egyben nagyon kimerítő is. A halogatás és figyelmetlenség olyan szavak, amelyeket el kell távolítanod a szótáradból ebben az évben. A Kutya éve felfrissülést és regenerációt is hoz majd, amely felgyorsítja a dolgokat, ugyanakkor nyomást és stresszt is gyakorol majd a mindennapokra.

A kínai asztrológia szerint a 2018 egy nagyon jó év lesz pénzügyi szempontból és nehezebb lesz egészségügyi dolgok tekintetében. A 2018-as év ideális időszak lesz az egészséges táplálkozás megkezdésére, a sportolásra és a rossz szokásoktól való megszabadulására.

Lássuk, melyik jegynek mit tartogat ez az év a kínai horoszkóp szerint! Nézd meg, hogy te melyik állatjegyhez tartozol!

Patkány

A 2018-as év sok meglepetést fog tartogatni számodra a szerelmi életed terén. Sok változásra számíthatsz, de összességében pozitívan fogod zárni az évet.

Ökör

Elkötelezett és hűséges vagy, ezért szükséged van valakire, aki hasonló módon gondolkodik és érez. Sajnos nagyon nehezen találod meg a partneredet, de végül sikerrel jársz majd.

Tigris

Függetlenül attól, hogy párkapcsolatban élsz vagy egyedül, vagy éppen, a szerelmi életed csodásan fog alakulni, a csillagok a te oldaladon állnak majd.

Nyúl

Ebben az évben sajnos nem fogod megtapasztalni a kívánt sikereket a szerelmi életedben. Sok lehetőséged lesz új kapcsolatok kialakítására, de ezek nem fognak sokáig tartani.

Sárkány

Ha kapcsolatban élsz vagy kialakul egy kapcsolatod az idén, nagyon jó esély van rá, hogy egy igazi love story-t írjatok a pároddal. Tökéletes harmóniában fogtok élni és minden esély megvan rá, hogy még jobban megerősítsétek a kapcsolatotokat, bármilyen módon is.

Kígyó

Félsz, hogy megbántják az érzéseidet, ezért ebben az évben nagyon óvatos leszel azzal kapcsolatban, hogy megnyisd a szívedet. Nem igazán vagy hajlandó új kapcsolatokat kezdeményezni és azokra nyitottá válni sem, így elég nehéz helyzet áll előtted.

Óvatosnak kell lenned az új évben, mert könnyen veszélybe sodorhatod a jelenlegi kapcsolatodat vagy nehézségekbe ütközöl egy új kapcsolat indulásakor. Ne hozz elhamarkodott döntéseket.

Kecske

Szerelmi ügyekben némi iránymutatásra szorulsz ebben az évben. A munkahelyi stressz rányomja a bélyegét a hangulatodra, így az életed egyéb területeire nem tudsz igazán koncentrálni.

Majom

Ebben az évben sok lehetőséged adódik majd arra, hogy sikeres kapcsolatot alakíts ki. Ha már házas vagy illetve párkapcsolatban élsz, a szerelmetek olyan erőssé válhat, mint a kapcsolat elején.

Kakas

Ebben az évben tele leszel szenvedéllyel. Sok Kakas fog idén szerelembe esni, de nem is akármilyenbe. Igazi szerelmi történeteket fogtok megélni idén.

Kutya

Érzelmi szempontból sok változást fogsz tapasztalni. Ha házas vagy, légy nagyon óvatos, mert könnyen bajba sodorhatod a szövetségeteket és akár felbontásra is sor kerülhet. Könnyen újra szerelembe eshetsz idén, de ez a lángolás nem fog sokáig tartani.

Disznó

Nem kell aggódnod szerelmi kérdésekben. Bár az év elején bizonyos változásokra számíthatsz, idén nagyon nagy eséllyel fogsz rátalálni a valódi boldogságra. Ha idén lépsz új kapcsolatba, nagy valószínűséggel életed párjával találkozol majd.

tudasfaja.com

loading...