Kezdőlap ÉRDEKESSÉGEK ELKÉPESZTŐ Kiközösítette a többi szülő az anyát az oviban. Ha megtudod az okát,...

Kiközösítette a többi szülő az anyát az oviban. Ha megtudod az okát, te sem hagyod szó nélkül a dolgot!

Hirdetés

Egy nem mindennapi dolog történt az egyik óvodában, a szülők többsége ugyanis kiközösítette azt a szülőt, aki sokallni merte az ajándékpénzt.

 

Hirdetés

 

Év végén ajándékot kapnak az óvónők a szülőktől, ami a világ minden táján igazi hagyománnyá érett már. Ezt a közösségek úgy oldják meg, hogy nem külön-külön vesznek ajándékot, hanem összedobják a pénzt és közösen adnak valamit.

Egy angliai óvodában a szülők azt találták ki, hogy fejenként 40 fontot, átszámítva 14.400 forintot adnak be a közös ajándékba, amiből mind a 6 óvónőt megajándékozzák.

Az egyik szülő azonban sokallta ezt az összeget és a szülők WhatsApp csoportjában meg is indokolta mindezt. Mindenféle szégyen nélkül őszintén bevallotta, hogy most nem tud ekkora összeget személy szerint kifizetni, mert akkor nem marad elég pénze a számlákra.


Három másik anyuka azonnal mellé is állt és igazat adott neki, a csoport vezetője azonban már nem volt ilyen pozitív hozzáállású.

Az így kínos helyzetbe keveredett édesanya próbált is vele beszélni és a tőle telhető maximum 25 fontot oda is adta. Ez volt ugyanis még az az összeget, amelyet a családi kasszából mellőzni tudott.

Mindezt a másik anya nem fogadta el és arra kérte szálljon ki a csoportból. „Nem gondolom, hogy te rosszabb vagy, mint mi, de vegyél külön ajándékot” – mondta.

Elszomorító, hogy ilyen megtörténhet!

Hirdetés
loading...